• - 15 % taniej
  • Obecnie brak na stanie
  • Bestseller

Pasta sezamowa Targroch 500 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 6 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
Obecnie brak na stanie
Producent
Kod producenta
5903229007421

Najważniejsze cechy:

  • 100% naturalna – wykonana wyłącznie z sezamu
  • Bez dodatku oleju palmowego, soli i cukru
  • Masa netto: 500 g
18,99 zł 16,14 zł
Powiadom o dostępności
Najniższa cena w ciągu 30 dni przed promocją: 16,14 zł
Kupując ten produkt, zyskasz 4 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
Obecnie brak na stanie
Producent
Kod producenta
5903229007421

Najważniejsze cechy:

  • 100% naturalna – wykonana wyłącznie z sezamu
  • Bez dodatku oleju palmowego, soli i cukru
  • Masa netto: 500 g
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Pasta sezamowa Targroch 500 g

Pasta sezamowa Targroch to 100% naturalny produkt stworzony wyłącznie z sezamu, bez żadnych dodatków. Opakowanie o pojemności 500 g zapewnia wygodne użytkowanie i dłuższą trwałość produktu.

Pasta sezamowa Targroch nie zawiera oleju palmowego, soli ani cukru, co czyni ją czystym i naturalnym wyborem dla osób poszukujących prostych i zdrowych składników w swojej diecie.

Znana również jako tahini lub masło sezamowe, jest popularnym składnikiem kuchni Dalekiego i Bliskiego Wschodu, cenionym za intensywny aromat oraz wyczuwalną nutę orzechową.

Propozycje zastosowania:

  • Do hummusu – jako nieodłączny składnik tradycyjnej pasty z ciecierzycy,
  • Do dipów i sosów – do przygotowywania dipów i sosów inspirowanych kuchnią Bliskiego Wschodu,
  • Na słodko – jako dodatek do ciast, deserów, lodów oraz domowej chałwy,
  • Do dań wytrawnych – pasuje do bakłażanów, sałatek, kuskusu, pieczonych i grillowanych warzyw,
  • Eksperymentowanie w kuchni – smak sezamu dobrze komponuje się z potrawami, które smakują dobrze z orzechami.

Przechowywanie:

  • Przechowywać w temperaturze pokojowej,
  • Po otwarciu spożyć w ciągu 3 miesięcy,
  • Olej z sezamu na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym – wystarczy wymieszać przed użyciem.

Składniki

100% Pasta z sezamu

Pasta sezamowa Targroch jest produktem w 100% naturalnym, stworzonym wyłącznie z sezamu, jednak w zakładzie produkcyjnym pakowane są również inne produkty, które mogą stanowić potencjalne alergeny.

Informacje o alergenach:

W zakładzie pakowane są również:

  • Produkty zawierające gluten,
  • Orzeszki ziemne,
  • Soja,
  • Różne orzechy,
  • Sezam.

Pomimo dołożenia wszelkich starań, nie można w 100% wykluczyć możliwości wystąpienia w produkcie tych surowców.
Dla osób z alergią na orzechy, gluten, soję lub sezam zaleca się szczególną ostrożność przy spożywaniu produktu.

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza
    100 g
  • Wartość energetyczna
    2781 kJ / 673 kcal
  • Tłuszcz
    59,9 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    6,66 g
  • Węglowodany
    2,1 g
  • - w tym cukry
    1,6 g
  • Błonnik
    7,9 g
  • Białko
    27,4 g
  • Sól*
    0,03 g
  • *Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Pojemność:
500 G
Postać:
Pasta
Dla kogo:
Dla dorosłych Dla babci Dla kobiet Dla dziadka Dla mężczyzn Dla seniora Dla sportowca Dla studenta Dla początkujących
Opis

Pasta sezamowa Targroch 500 g

Pasta sezamowa Targroch to 100% naturalny produkt stworzony wyłącznie z sezamu, bez żadnych dodatków. Opakowanie o pojemności 500 g zapewnia wygodne użytkowanie i dłuższą trwałość produktu.

Pasta sezamowa Targroch nie zawiera oleju palmowego, soli ani cukru, co czyni ją czystym i naturalnym wyborem dla osób poszukujących prostych i zdrowych składników w swojej diecie.

Znana również jako tahini lub masło sezamowe, jest popularnym składnikiem kuchni Dalekiego i Bliskiego Wschodu, cenionym za intensywny aromat oraz wyczuwalną nutę orzechową.

Propozycje zastosowania:

  • Do hummusu – jako nieodłączny składnik tradycyjnej pasty z ciecierzycy,
  • Do dipów i sosów – do przygotowywania dipów i sosów inspirowanych kuchnią Bliskiego Wschodu,
  • Na słodko – jako dodatek do ciast, deserów, lodów oraz domowej chałwy,
  • Do dań wytrawnych – pasuje do bakłażanów, sałatek, kuskusu, pieczonych i grillowanych warzyw,
  • Eksperymentowanie w kuchni – smak sezamu dobrze komponuje się z potrawami, które smakują dobrze z orzechami.

Przechowywanie:

  • Przechowywać w temperaturze pokojowej,
  • Po otwarciu spożyć w ciągu 3 miesięcy,
  • Olej z sezamu na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym – wystarczy wymieszać przed użyciem.

Składniki

100% Pasta z sezamu

Pasta sezamowa Targroch jest produktem w 100% naturalnym, stworzonym wyłącznie z sezamu, jednak w zakładzie produkcyjnym pakowane są również inne produkty, które mogą stanowić potencjalne alergeny.

Informacje o alergenach:

W zakładzie pakowane są również:

  • Produkty zawierające gluten,
  • Orzeszki ziemne,
  • Soja,
  • Różne orzechy,
  • Sezam.

Pomimo dołożenia wszelkich starań, nie można w 100% wykluczyć możliwości wystąpienia w produkcie tych surowców.
Dla osób z alergią na orzechy, gluten, soję lub sezam zaleca się szczególną ostrożność przy spożywaniu produktu.

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza
    100 g
  • Wartość energetyczna
    2781 kJ / 673 kcal
  • Tłuszcz
    59,9 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    6,66 g
  • Węglowodany
    2,1 g
  • - w tym cukry
    1,6 g
  • Błonnik
    7,9 g
  • Białko
    27,4 g
  • Sól*
    0,03 g
  • *Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Pojemność:
500 G
Postać:
Pasta
Dla kogo:
Dla dorosłych Dla babci Dla kobiet Dla dziadka Dla mężczyzn Dla seniora Dla sportowca Dla studenta Dla początkujących

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...