Liofilizowana malina Frupp 15 g
- - 10 % taniej
- Bestseller
Liofilizowana malina Frupp 15 g
Najważniejsze cechy:
- Intensywny aromat i smak maliny.
- Wysoka zawartość błonnika.
- Masa netto: 15 g.
Najważniejsze cechy:
- Intensywny aromat i smak maliny.
- Wysoka zawartość błonnika.
- Masa netto: 15 g.
Inne warianty tego produktu
Opis
Liofilizowana malina Frupp jest idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g maliny liofilizowanej zużyto 0,7 kg maliny świeżej.
Liofilizowana malina Frupp - cechy:
- chrupiące, pyszne i pożywne owoce
- intensywny aromat i smak maliny
- produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan
- produkt bezglutenowy (PL-064-077)
- dzięki liofilizacji zachowane zostały składniki odżywcze
- wysoka zawartość błonnika - 46%
- 100% owoców
Opakowanie 15 g stanowi jedną porcję.
Składniki: liofilizowana* malina
* Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w:100 g
-
Wartość energetyczna:1329 kJ / 318 kcal
-
Tłuszcz:4,9 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0 g
-
Węglowodany:38 g
-
w tym cukry:31 g
-
Błonnik:46 g
-
Białko:8,4 g
-
Sól:0,02 g
Liofilizowana malina Frupp jest idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g maliny liofilizowanej zużyto 0,7 kg maliny świeżej.
Liofilizowana malina Frupp - cechy:
- chrupiące, pyszne i pożywne owoce
- intensywny aromat i smak maliny
- produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan
- produkt bezglutenowy (PL-064-077)
- dzięki liofilizacji zachowane zostały składniki odżywcze
- wysoka zawartość błonnika - 46%
- 100% owoców
Opakowanie 15 g stanowi jedną porcję.
Składniki: liofilizowana* malina
* Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w:100 g
-
Wartość energetyczna:1329 kJ / 318 kcal
-
Tłuszcz:4,9 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0 g
-
Węglowodany:38 g
-
w tym cukry:31 g
-
Błonnik:46 g
-
Białko:8,4 g
-
Sól:0,02 g