Miękkie ciasteczko protein brownie - Frank&Oli
- Bestseller
Ciastko proteinowe Brownie Frank&Oli 50 g
Najważniejsze cechy:
- Bez dodatku cukru.
- Bez glutenu.
- Zawiera błonnik pokarmowy.
- Masa netto: 50 g.
Najważniejsze cechy:
- Bez dodatku cukru.
- Bez glutenu.
- Zawiera błonnik pokarmowy.
- Masa netto: 50 g.
Inne warianty tego produktu
Opis
Ciastko proteinowe Brownie Frank&Oli 50 g
Poznaj moc doskonałego smaku!
Skład: błonnik z korzenia cykorii, miazga z orzeszków arachidowych, koncentrat białka serwatkowego WPC 80 (z mleka) 17 %, czekolada bez dodatku cukru 8 % (substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny z rzepaku, aromat), kakao 7 %, orzechy nerkowca 6 %, substancja słodząca: maltitol, bezglutenowe płatki owsiane, olej rzepakowy, naturalny aromat, sól himalajska.
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g:
-
Wartość energetyczna:1837 kJ/ 442 kcal
-
Tłuszcz:25,5 g
-
W tym kwasy tłuszczowe nasycone:6,2 g
-
Węglowodany:19 g
-
w tym cukry:7 g
-
Błonnik:19,5 g
-
Białko:24,4 g
-
Sól:0,45 g
-
Żelazo:9,0 mg (64%*)
-
Magnez:123 mg (33%*)
-
*% DZIENNYCH REFERENCYJNYCH WARTOŚCI SPOŻYCIA (DLA OSÓB DOROSŁYCH)
Ciastko proteinowe Brownie Frank&Oli 50 g
Poznaj moc doskonałego smaku!
Skład: błonnik z korzenia cykorii, miazga z orzeszków arachidowych, koncentrat białka serwatkowego WPC 80 (z mleka) 17 %, czekolada bez dodatku cukru 8 % (substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny z rzepaku, aromat), kakao 7 %, orzechy nerkowca 6 %, substancja słodząca: maltitol, bezglutenowe płatki owsiane, olej rzepakowy, naturalny aromat, sól himalajska.
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g:
-
Wartość energetyczna:1837 kJ/ 442 kcal
-
Tłuszcz:25,5 g
-
W tym kwasy tłuszczowe nasycone:6,2 g
-
Węglowodany:19 g
-
w tym cukry:7 g
-
Błonnik:19,5 g
-
Białko:24,4 g
-
Sól:0,45 g
-
Żelazo:9,0 mg (64%*)
-
Magnez:123 mg (33%*)
-
*% DZIENNYCH REFERENCYJNYCH WARTOŚCI SPOŻYCIA (DLA OSÓB DOROSŁYCH)