Matcha Bio Planet Herbata zielona 100g
- Bestseller
BIO Masło klarowane ghee Bio Planet 425 g
Najważniejsze cechy:
- 100% naturalny skład – bezwodny tłuszcz mleczny bez sztucznych dodatków.
- Stabilność termiczna – nie przypala się, idealne do smażenia, pieczenia i duszenia.
- Masa netto: 425 g
Najważniejsze cechy:
- 100% naturalny skład – bezwodny tłuszcz mleczny bez sztucznych dodatków.
- Stabilność termiczna – nie przypala się, idealne do smażenia, pieczenia i duszenia.
- Masa netto: 425 g
Opis
BIO Masło klarowane ghee Bio Planet 425 g
BIO Masło klarowane ghee Bio Planet to ekologiczny produkt przygotowany z najwyższej jakości certyfikowanego masła.
Dzięki procesowi klarowania, masło ghee jest wolne od wody oraz większości składników mlecznych, co sprawia, że jest czystym tłuszczem o wyjątkowej stabilności termicznej.
Doskonale sprawdza się jako uniwersalny tłuszcz do smażenia, pieczenia i duszenia, nie przypalając się nawet w wysokich temperaturach. Jego naturalny smak i aromat wzbogacają różnorodne potrawy, czyniąc je bardziej wyrazistymi. BIO Masło klarowane charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczu (99,5 g/100 g), co czyni go doskonałym źródłem energii. Praktyczne opakowanie 425 g zapewnia wygodę użytkowania w każdej kuchni.
BIO Masło klarowane ghee Bio Planet 425 g - zastosowanie
Smażenie i pieczenie – doskonałe do przygotowania potraw w wysokich temperaturach, nie przypala się.
Dodatek do dań – może wzbogacić smak potraw warzywnych, mięsnych oraz deserów.
Dobre do duszenia – poprawia konsystencję i aromat potraw gotowanych na wolnym ogniu.
Sposób przechowywania:
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +6°C.
SKŁADNIKI
Bezwodny tłuszcz MLECZNY (z MASŁA*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza100 g
-
Wartość energetyczna3751 kJ / 896 kcal
-
Tłuszcz99,5 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone65 g
-
Węglowodany0,1 g
-
w tym cukry0,1 g
-
Białko0,1 g
-
Sól0 g
BIO Masło klarowane ghee Bio Planet 425 g
BIO Masło klarowane ghee Bio Planet to ekologiczny produkt przygotowany z najwyższej jakości certyfikowanego masła.
Dzięki procesowi klarowania, masło ghee jest wolne od wody oraz większości składników mlecznych, co sprawia, że jest czystym tłuszczem o wyjątkowej stabilności termicznej.
Doskonale sprawdza się jako uniwersalny tłuszcz do smażenia, pieczenia i duszenia, nie przypalając się nawet w wysokich temperaturach. Jego naturalny smak i aromat wzbogacają różnorodne potrawy, czyniąc je bardziej wyrazistymi. BIO Masło klarowane charakteryzuje się wysoką zawartością tłuszczu (99,5 g/100 g), co czyni go doskonałym źródłem energii. Praktyczne opakowanie 425 g zapewnia wygodę użytkowania w każdej kuchni.
BIO Masło klarowane ghee Bio Planet 425 g - zastosowanie
Smażenie i pieczenie – doskonałe do przygotowania potraw w wysokich temperaturach, nie przypala się.
Dodatek do dań – może wzbogacić smak potraw warzywnych, mięsnych oraz deserów.
Dobre do duszenia – poprawia konsystencję i aromat potraw gotowanych na wolnym ogniu.
Sposób przechowywania:
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +6°C.
SKŁADNIKI
Bezwodny tłuszcz MLECZNY (z MASŁA*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza100 g
-
Wartość energetyczna3751 kJ / 896 kcal
-
Tłuszcz99,5 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone65 g
-
Węglowodany0,1 g
-
w tym cukry0,1 g
-
Białko0,1 g
-
Sól0 g