Soda Oczyszczona Smakosz 500 g
- Bestseller
Sól kamienna niejodowana Smakosz 1,1 kg
Najważniejsze cechy:
- Zawiera szereg naturalnych mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka.
- Biopierwiastki wchodzące w skład soli kłodawskiej tworzą kompleksy łatwo przyswajalne przez organizm.
- Idealna do przetworów, jako naturalny środek konserwujący.
- Masa netto: 1,1 kg
Najważniejsze cechy:
- Zawiera szereg naturalnych mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka.
- Biopierwiastki wchodzące w skład soli kłodawskiej tworzą kompleksy łatwo przyswajalne przez organizm.
- Idealna do przetworów, jako naturalny środek konserwujący.
- Masa netto: 1,1 kg
Opis
Sól kamienna niejodowana Smakosz 1,1 kg
Sól kamienna niejodowana Smakosz z Kłodawy zawiera (w śladowych ilościach) szereg naturalnych mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka, takich jak: żelazo, wapń, magnez, cynk i potas. Biopierwiastki wchodzące w skład soli kłodawskiej tworzą kompleksy łatwo przyswajalne przez organizm.
Czy można spożywać bezpośrednio?
Nie! Z uwagi na brak zawartości jodu (zobacz: po co joduje się sól), sól niejodowana nie jest zalecana do bezpośredniego spożycia. Nadaje się natomiast idealnie do przetworów, jako naturalny środek konserwujący.
Alergeny
Produkt może zawierać znikome ilości soi, selera, glutenu, gorczycy, sezamu, orzechów, mleka, jaj, ze względu na użytkowanie na terenie zakładu tych alergenów.
Sól kamienna niejodowana Smakosz 1,1 kg
Sól kamienna niejodowana Smakosz z Kłodawy zawiera (w śladowych ilościach) szereg naturalnych mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka, takich jak: żelazo, wapń, magnez, cynk i potas. Biopierwiastki wchodzące w skład soli kłodawskiej tworzą kompleksy łatwo przyswajalne przez organizm.
Czy można spożywać bezpośrednio?
Nie! Z uwagi na brak zawartości jodu (zobacz: po co joduje się sól), sól niejodowana nie jest zalecana do bezpośredniego spożycia. Nadaje się natomiast idealnie do przetworów, jako naturalny środek konserwujący.
Alergeny
Produkt może zawierać znikome ilości soi, selera, glutenu, gorczycy, sezamu, orzechów, mleka, jaj, ze względu na użytkowanie na terenie zakładu tych alergenów.