Sok Wielowarzywny - 500ml BIO - BIOFOOD
Sok Wielowarzywny - 500ml BIO - BIOFOOD
Najważniejsze cechy:
- 100% ekologiczny sok kiszony,
- produkt rolnictwa ekologicznego ,
- butelka 500ml.
Najważniejsze cechy:
- 100% ekologiczny sok kiszony,
- produkt rolnictwa ekologicznego ,
- butelka 500ml.
Inne warianty tego produktu
Opis
Sok Wielowarzywny BIOFOOD - 500ml BIO
Sok Wielowarzywny BIOFOOD to doskonały wybór do urozmaicenia naszej diety. Wielowarzywny ok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z kiszonych warzyw oraz utrwalenie przez pasteryzację.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. 4 stopni Celsjusza.
Składniki
soki z kwaszonych: buraków* (40%), pomidorów* (20%), kapusty* (10%), ogórków* (10%), marchwi* (10%), brokułów* (10%), czosnek*, sól (*certufikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna: 156 kJ / 37kcal Tłuszcz: 0 g -w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 6 g -w tym cukry: 5 g Białko: 6 g Sól: 0,1 g
BURAK ĆWIKŁOWY: Ma działanie przeciwnowotworowe, wspomaga procesy krwiotwórcze, obniża ciśnienie krwi oraz poziom cholesterolu. Sprzyja polepszeniu zdrowia osób po zabiegach operacyjnych oraz pacjentów w trakcie i po chemioterapii. POMIDORY W pomidorze sporo jest soli magnezu , które leczy serce, potasu, który ujędrnia skórę, wzmacnia mięśnie i bromu, który koi nerwy.
KISZONA KAPUSTA: Wzmacnia odporność organizmu na stres. Jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego i mózgu. OGÓRKI: Kiszone ogórki sprzyjają lepszemu przyswajaniu potraw. Są one dostatecznie silnymi czynnikami wywołującymi wydzielanie soków żołądkowych.
MARCHEW: Spożywanie zapobiega nowotworom, chorobom serca i przedwczesnemu starzeniu się.
SELER: Posiada właściwości moczopędne jest pomocny w leczeniu nadciśnienia, zakażeń dróg moczowych oraz dzięki właściwościom przeciwskurczowym stosowany jako lek w bolesnym miesiączkowaniu
Sok Wielowarzywny BIOFOOD - 500ml BIO
Sok Wielowarzywny BIOFOOD to doskonały wybór do urozmaicenia naszej diety. Wielowarzywny ok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z kiszonych warzyw oraz utrwalenie przez pasteryzację.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. 4 stopni Celsjusza.
Składniki
soki z kwaszonych: buraków* (40%), pomidorów* (20%), kapusty* (10%), ogórków* (10%), marchwi* (10%), brokułów* (10%), czosnek*, sól (*certufikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna: 156 kJ / 37kcal Tłuszcz: 0 g -w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 6 g -w tym cukry: 5 g Białko: 6 g Sól: 0,1 g
BURAK ĆWIKŁOWY: Ma działanie przeciwnowotworowe, wspomaga procesy krwiotwórcze, obniża ciśnienie krwi oraz poziom cholesterolu. Sprzyja polepszeniu zdrowia osób po zabiegach operacyjnych oraz pacjentów w trakcie i po chemioterapii. POMIDORY W pomidorze sporo jest soli magnezu , które leczy serce, potasu, który ujędrnia skórę, wzmacnia mięśnie i bromu, który koi nerwy.
KISZONA KAPUSTA: Wzmacnia odporność organizmu na stres. Jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego i mózgu. OGÓRKI: Kiszone ogórki sprzyjają lepszemu przyswajaniu potraw. Są one dostatecznie silnymi czynnikami wywołującymi wydzielanie soków żołądkowych.
MARCHEW: Spożywanie zapobiega nowotworom, chorobom serca i przedwczesnemu starzeniu się.
SELER: Posiada właściwości moczopędne jest pomocny w leczeniu nadciśnienia, zakażeń dróg moczowych oraz dzięki właściwościom przeciwskurczowym stosowany jako lek w bolesnym miesiączkowaniu