Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- Bestseller
Pasta migdałowa KruKam 250g
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 3 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Migdały są źródłem witaminy E i B2.
- Migdały są również źródłem miedzi, manganu, cynku, fosforu, potasu.
25,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Migdały są źródłem witaminy E i B2.
- Migdały są również źródłem miedzi, manganu, cynku, fosforu, potasu.
Opis
Pasta migdałowa KruKam 250g
Pasta migdałowa KruKam - masło migdałowe. Migdały - najlepsze źródło magnezu Migdałowiec jest rośliną uprawianą w basenie Morza Śródziemnego, a także w Kalifornii. Owoce migdałowca mają szerokie zastosowanie w przemyśle spożywczym jako składnik bakalii oraz dodatek do ciast i deserów. Ponadto często przerabiane są na marcepan, a z nasion migdałów tłoczy się bardzo odżywczy olej migdałowy. W kosmetyce olejek migdałowy stosowany jest jako składnik balsamów i kremów.Składniki
Migdały mieloneWartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 2559 kJ/ 619kcal Tłuszcz 53g w tym tłuszcze nasycone 4g Węglowodany 7.5g w tym cukry 4.9g Błonnik pokarmowy 12g Białko 22g Sól 0.01g
Migdały są źródłem witaminy E i B2. Witamina E pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. Migdały są również źródłem miedzi, manganu, cynku, fosforu, potasu. Miedź pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Mangan wspomaga ochronę komórek przed stresem oksydacyjnym. Cynk pomaga zachować zdrowe włosy i paznokcie. Fosfor pomaga w utrzymaniu zdrowych zębów i kości. Potas pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego oraz pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi.
Pojemność:
300 G
Składniki:
Migdały kalifornijskie
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Dieta:
Bez cukru
Bez laktozy
Dieta wegańska
Dieta wegetariańska
Ketogeniczna
Low Fodmap
Postać:
Pasta
Dla kogo:
Dla dorosłych
Dla dzieci
Dla babci
Dla kobiet
Dla dziadka
Dla mężczyzn
Dla seniora
Dla sportowca
Dla studenta
Dla kobiet w ciąży
Dla kobiet karmiących piersią
Dla początkujących
Opis
Pasta migdałowa KruKam 250g
Pasta migdałowa KruKam - masło migdałowe. Migdały - najlepsze źródło magnezu Migdałowiec jest rośliną uprawianą w basenie Morza Śródziemnego, a także w Kalifornii. Owoce migdałowca mają szerokie zastosowanie w przemyśle spożywczym jako składnik bakalii oraz dodatek do ciast i deserów. Ponadto często przerabiane są na marcepan, a z nasion migdałów tłoczy się bardzo odżywczy olej migdałowy. W kosmetyce olejek migdałowy stosowany jest jako składnik balsamów i kremów.
sposób użycia
Składniki
Migdały mieloneWartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 2559 kJ/ 619kcal Tłuszcz 53g w tym tłuszcze nasycone 4g Węglowodany 7.5g w tym cukry 4.9g Błonnik pokarmowy 12g Białko 22g Sól 0.01g
Właściwości
Migdały są źródłem witaminy E i B2. Witamina E pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. Migdały są również źródłem miedzi, manganu, cynku, fosforu, potasu. Miedź pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Mangan wspomaga ochronę komórek przed stresem oksydacyjnym. Cynk pomaga zachować zdrowe włosy i paznokcie. Fosfor pomaga w utrzymaniu zdrowych zębów i kości. Potas pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego oraz pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi.
Cechy produktu
Pojemność:
300 G
Składniki:
Migdały kalifornijskie
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Dieta:
Bez cukru
Bez laktozy
Dieta wegańska
Dieta wegetariańska
Ketogeniczna
Low Fodmap
Postać:
Pasta
Dla kogo:
Dla dorosłych
Dla dzieci
Dla babci
Dla kobiet
Dla dziadka
Dla mężczyzn
Dla seniora
Dla sportowca
Dla studenta
Dla kobiet w ciąży
Dla kobiet karmiących piersią
Dla początkujących
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.