BIO Papryka słodka mielona bezglutenowa 5 Przemian 85 g
- - 10 % taniej
- Bestseller
Racuchy Keto bezglutenowe 5 Przemian 170 g
Najważniejsze cechy:
- Produkt bezglutenowy.
- Bez dodatku cukru.
- Sycące i odżywcze.
- Masa netto: 170 g.
Najważniejsze cechy:
- Produkt bezglutenowy.
- Bez dodatku cukru.
- Sycące i odżywcze.
- Masa netto: 170 g.
Opis
Racuchy Keto bezglutenowe 5 Przemian 170 g
Racuchy Keto Bezglutenowe 5 Przemian to idealna propozycja dla osób na diecie ketogenicznej oraz wszystkich, którzy unikają glutenu. Dzięki starannie dobranym składnikom, racuchy są nie tylko pyszne, ale również sycące i odżywcze.
Co wyróżnia te racuchy?
- Bez dodatku cukru – naturalnie niska zawartość węglowodanów,
- Bezglutenowe – odpowiednie dla osób z celiakią lub nadwrażliwością na gluten,
- Bogate w zdrowe tłuszcze – wspierają energię na diecie keto,
- Naturalne składniki – bez zbędnych dodatków i konserwantów.
Sposób podania:
- na śniadanie z masłem orzechowym lub jogurtem kokosowym,
- jako zdrowa przekąska z owocami jagodowymi,
- na ciepło i na zimno – idealne do zabrania ze sobą.
Sposób przygotowania:
- Zawartość torebki wsyp do miski, dodaj 200 ml śmietanki 30%, 1 jajko i dokładnie wymieszaj.
- Smaż na wolnym ogniu, na niewielkiej ilości lub bez tłuszczu, najpierw z jednej strony pod przykryciem, aż ciasto się zetnie i lekko wyrośnie, a następnie przerzuć na drugą stronę i smaż bez przykrycia.
- Podawaj z ulubionymi dodatkami.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100 g produktu*:
-
Wartość energetyczna:1626 kJ / 394 kcal
-
Tłuszcz:33 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:14 g
-
Węglowodany:12 g
-
w tym cukry:3,2 g
-
w tym alkohole wielowodorotlenowe:4,7 g
-
Błonnik:10 g
-
Białko:12 g
-
Sól:0,86 g
-
*wartość odżywcza wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 200 ml śmietanki 30%.
Racuchy Keto bezglutenowe 5 Przemian 170 g
Racuchy Keto Bezglutenowe 5 Przemian to idealna propozycja dla osób na diecie ketogenicznej oraz wszystkich, którzy unikają glutenu. Dzięki starannie dobranym składnikom, racuchy są nie tylko pyszne, ale również sycące i odżywcze.
Co wyróżnia te racuchy?
- Bez dodatku cukru – naturalnie niska zawartość węglowodanów,
- Bezglutenowe – odpowiednie dla osób z celiakią lub nadwrażliwością na gluten,
- Bogate w zdrowe tłuszcze – wspierają energię na diecie keto,
- Naturalne składniki – bez zbędnych dodatków i konserwantów.
Sposób podania:
- na śniadanie z masłem orzechowym lub jogurtem kokosowym,
- jako zdrowa przekąska z owocami jagodowymi,
- na ciepło i na zimno – idealne do zabrania ze sobą.
Sposób przygotowania:
- Zawartość torebki wsyp do miski, dodaj 200 ml śmietanki 30%, 1 jajko i dokładnie wymieszaj.
- Smaż na wolnym ogniu, na niewielkiej ilości lub bez tłuszczu, najpierw z jednej strony pod przykryciem, aż ciasto się zetnie i lekko wyrośnie, a następnie przerzuć na drugą stronę i smaż bez przykrycia.
- Podawaj z ulubionymi dodatkami.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100 g produktu*:
-
Wartość energetyczna:1626 kJ / 394 kcal
-
Tłuszcz:33 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:14 g
-
Węglowodany:12 g
-
w tym cukry:3,2 g
-
w tym alkohole wielowodorotlenowe:4,7 g
-
Błonnik:10 g
-
Białko:12 g
-
Sól:0,86 g
-
*wartość odżywcza wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 200 ml śmietanki 30%.