• Bestseller

Fasolka czerwona Kidney Bio Planet 500g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 3 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Kod producenta
5902983782681

Najważniejsze cechy:

  • Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion.
  • Źródło błonnika i białka roślinnego. 
13,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 3 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Kod producenta
5902983782681

Najważniejsze cechy:

  • Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion.
  • Źródło błonnika i białka roślinnego. 
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Fasolka czerwona Kidney Bio Planet 500g

Ekologiczna fasolka czerwona Kidney (nerkowata) Bio Planet zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do past i pasztetów.

Sposób użycia

Uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.

Warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Skład

fasolka kidney* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartości odżywcze

Wartość energetyczna - 1170 kJ / 279 kcal

Tłuszcz - 0,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g

Węglowodany - 29 g, w tym cukry - 2,2 g

Błonnik - 28 g

Białko - 26 g

Sól - 0,06 g

Pojemność:
500 G
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez glutenu
Opis

Fasolka czerwona Kidney Bio Planet 500g

Ekologiczna fasolka czerwona Kidney (nerkowata) Bio Planet zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup i potraw jednogarnkowych np. chili con carne oraz jako składnik sałatek zarówno na ciepło jak i na zimno, a po zmiksowaniu do past i pasztetów.

Sposób użycia

Uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.

Warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Skład

fasolka kidney* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartości odżywcze

Wartość energetyczna - 1170 kJ / 279 kcal

Tłuszcz - 0,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g

Węglowodany - 29 g, w tym cukry - 2,2 g

Błonnik - 28 g

Białko - 26 g

Sól - 0,06 g

Pojemność:
500 G
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez glutenu

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...