• Bestseller

Mieszanka na Ekstra babkę piaskową 5 Przemian 500 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 7 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Kod producenta
5902837812502

Najważniejsze cechy:

  • Produkt bez glutenu.
  • Bez zbędnych dodatków.
  • Doskonała mieszanka na babkę piaskową.
  • Masa netto: 500 g.
19,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 4 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Kod producenta
5902837812502

Najważniejsze cechy:

  • Produkt bez glutenu.
  • Bez zbędnych dodatków.
  • Doskonała mieszanka na babkę piaskową.
  • Masa netto: 500 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Mieszanka na Ekstra babkę piaskową 5 Przemian 500 g

Mieszanka na Ekstra Babkę Piaskową – 5 Przemian to idealne rozwiązanie dla miłośników domowych wypieków. Dzięki starannie dobranym składnikom pozwala w prosty sposób przygotować puszystą, aromatyczną babkę o lekkiej i delikatnej strukturze.

  • Bez glutenu – odpowiednia dla osób na diecie bezglutenowej.
  • Prosty skład – bez zbędnych dodatków i sztucznych polepszaczy.
  • Łatwa w przygotowaniu – wystarczy kilka kroków, by cieszyć się domowym wypiekiem.
  • Idealna na każdą okazję – do kawy, herbaty lub jako deser na świąteczny stół.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Sposób przygotowania:
  1. Rozgrzej piekarnik do 170 st. C.
  2. Dokładnie wysmaruj foremkę na babkę masłem i wysyp mąką bezglutenową.
  3. Do miski wbij 5 jajek. Ubij mikserem na puszystą masę (ok. 5 min.)
  4. Cienką strużką wlej 200 ml oleju, cały czas miksując.
  5. Nie przerywając miksowania, wsyp mieszankę do masy jajecznej. Na tym etapie możesz dodać 1 łyżkę soku z cytryny albo podzielić ciasto na pół i do jednej części dodać 1 łyżkę kakao.
  6. Przelej do przygotowanej formy.
  7. Piecz 55 min.
  8. Wyjmij z piekarnika i zacznij studzić babkę w formie „do góry nogami”. Kiedy forma przestygnie (ale będzie jeszcze ciepła), delikatnie podważ ciasto nożem i wyjmij z foremki.
  9. Udekoruj lukrem lub czekoladą. Smacznego!
Składniki: ksylitol (substancja słodząca), mąka ryżowa biała, mąka kokosowa, maranta trzcinowa, inulina, mąka migdałowa, kamień winny, soda oczyszczona, naturalny aromat waniliowy, sól morska. 
Miejsce pochodzenia ksylitolu: Finlandia.
Produkt bezglutenowy.
Produkt może zawierać alergeny: orzechy.

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu*:
  • Wartość energetyczna:
    1803 kJ/ 431 kcal
  • Tłuszcz:
    23 g
  • w tym kwasy nasycone:
    3,3 g
  • Węglowodany:
    49 g
  • w tym cukry:
    2,3 g
  • w tym alkohole wielowodorotlenowe:
    26 g
  • Błonnik:
    3,8 g
  • Białko:
    6,8 g
  • Sól:
    0,72 g
  • *Wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 5 jajek i 200 ml oleju rzepakowego.
Pojemność:
500 G
Składniki:
Inulina Aromat waniliowy Soda oczyszczona Mąka migdałowa Ksylitol Sól morska Mąka ryżowa jasna Mąka kokosowa Maranta trzcinowa
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru
Opis

Mieszanka na Ekstra babkę piaskową 5 Przemian 500 g

Mieszanka na Ekstra Babkę Piaskową – 5 Przemian to idealne rozwiązanie dla miłośników domowych wypieków. Dzięki starannie dobranym składnikom pozwala w prosty sposób przygotować puszystą, aromatyczną babkę o lekkiej i delikatnej strukturze.

  • Bez glutenu – odpowiednia dla osób na diecie bezglutenowej.
  • Prosty skład – bez zbędnych dodatków i sztucznych polepszaczy.
  • Łatwa w przygotowaniu – wystarczy kilka kroków, by cieszyć się domowym wypiekiem.
  • Idealna na każdą okazję – do kawy, herbaty lub jako deser na świąteczny stół.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Sposób przygotowania:
  1. Rozgrzej piekarnik do 170 st. C.
  2. Dokładnie wysmaruj foremkę na babkę masłem i wysyp mąką bezglutenową.
  3. Do miski wbij 5 jajek. Ubij mikserem na puszystą masę (ok. 5 min.)
  4. Cienką strużką wlej 200 ml oleju, cały czas miksując.
  5. Nie przerywając miksowania, wsyp mieszankę do masy jajecznej. Na tym etapie możesz dodać 1 łyżkę soku z cytryny albo podzielić ciasto na pół i do jednej części dodać 1 łyżkę kakao.
  6. Przelej do przygotowanej formy.
  7. Piecz 55 min.
  8. Wyjmij z piekarnika i zacznij studzić babkę w formie „do góry nogami”. Kiedy forma przestygnie (ale będzie jeszcze ciepła), delikatnie podważ ciasto nożem i wyjmij z foremki.
  9. Udekoruj lukrem lub czekoladą. Smacznego!
Składniki: ksylitol (substancja słodząca), mąka ryżowa biała, mąka kokosowa, maranta trzcinowa, inulina, mąka migdałowa, kamień winny, soda oczyszczona, naturalny aromat waniliowy, sól morska. 
Miejsce pochodzenia ksylitolu: Finlandia.
Produkt bezglutenowy.
Produkt może zawierać alergeny: orzechy.

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu*:
  • Wartość energetyczna:
    1803 kJ/ 431 kcal
  • Tłuszcz:
    23 g
  • w tym kwasy nasycone:
    3,3 g
  • Węglowodany:
    49 g
  • w tym cukry:
    2,3 g
  • w tym alkohole wielowodorotlenowe:
    26 g
  • Błonnik:
    3,8 g
  • Białko:
    6,8 g
  • Sól:
    0,72 g
  • *Wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 5 jajek i 200 ml oleju rzepakowego.
Pojemność:
500 G
Składniki:
Inulina Aromat waniliowy Soda oczyszczona Mąka migdałowa Ksylitol Sól morska Mąka ryżowa jasna Mąka kokosowa Maranta trzcinowa
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...