Mieszanka do chleba keto Pięć Przemian 500 g
- Nowość
Mieszanka na ciastka korzenne 5 Przemian 600 g
Najważniejsze cechy:
- Mieszanka do przygotowania korzennych ciasteczek.
- Odpowiednia dla wegan.
- Bez sztucznych dodatków.
- Masa netto: 600 g.
Najważniejsze cechy:
- Mieszanka do przygotowania korzennych ciasteczek.
- Odpowiednia dla wegan.
- Bez sztucznych dodatków.
- Masa netto: 600 g.
Opis
Mieszanka na ciastka korzenne 5 Przemian 600 g
Bezglutenowa mieszanka, z której zrobisz pyszne, aromatyczne ciastka korzenne – idealne na święta albo po prostu do kawy. W składzie znajdziesz naturalne składniki, bez zbędnych dodatków. Dzięki gotowej mieszance nie musisz martwić się o proporcje przypraw – wystarczy dodać kilka mokrych składników, wymieszać i gotowe. Ciastka wychodzą kruche, pachnące cynamonem, goździkami i imbirem.
Odpowiednia dla osób na diecie bezglutenowej.
Sposób przygotowania:
- Przesyp mieszankę do miski.
- Dodaj 1 jajko i 200 g masła.
- Zagnieć ciasto.
- Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Można je też formować w rękach.
- Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
- Piecz przez 12-15 minut w temperaturze 180°C.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100 g produktu*:
-
*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 200 g masła.
-
Wartość energetyczna:2077 kJ / 498 kcal
-
Tłuszcz:27 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:18 g
-
Węglowodany:54 g
-
w tym cukry:25 g
-
Błonnik:7,7 g
-
Białko:5,7 g
-
Sól:0,73 g
Mieszanka na ciastka korzenne 5 Przemian 600 g
Bezglutenowa mieszanka, z której zrobisz pyszne, aromatyczne ciastka korzenne – idealne na święta albo po prostu do kawy. W składzie znajdziesz naturalne składniki, bez zbędnych dodatków. Dzięki gotowej mieszance nie musisz martwić się o proporcje przypraw – wystarczy dodać kilka mokrych składników, wymieszać i gotowe. Ciastka wychodzą kruche, pachnące cynamonem, goździkami i imbirem.
Odpowiednia dla osób na diecie bezglutenowej.
Sposób przygotowania:
- Przesyp mieszankę do miski.
- Dodaj 1 jajko i 200 g masła.
- Zagnieć ciasto.
- Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Można je też formować w rękach.
- Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
- Piecz przez 12-15 minut w temperaturze 180°C.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100 g produktu*:
-
*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 200 g masła.
-
Wartość energetyczna:2077 kJ / 498 kcal
-
Tłuszcz:27 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:18 g
-
Węglowodany:54 g
-
w tym cukry:25 g
-
Błonnik:7,7 g
-
Białko:5,7 g
-
Sól:0,73 g