• Bestseller

Mieszanka na bułki ciemne 5 Przemian 400 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 2 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Kod producenta
5902837810591

Najważniejsze cechy:

  • Produkt bezglutenowy.
  • Mieszanka łatwa w przygotowaniu.
  • Doskonałe źródło błonnika.
  • Masa netto: 400 g.
14,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 3 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Kod producenta
5902837810591

Najważniejsze cechy:

  • Produkt bezglutenowy.
  • Mieszanka łatwa w przygotowaniu.
  • Doskonałe źródło błonnika.
  • Masa netto: 400 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Mieszanka na bułki ciemne 5 Przemian 400 g

Mieszanka na Bułki Ciemne 5 Przemian to doskonała propozycja dla osób poszukujących zdrowej, bezglutenowej alternatywy dla tradycyjnego pieczywa. Dzięki starannie dobranym składnikom bułki wychodzą puszyste, aromatyczne i mają delikatnie chrupiącą skórkę.

  • Bezglutenowa receptura – idealna dla osób z nietolerancją glutenu.
  • Pełen smaku i wartości odżywczych – ciemne bułki to świetne źródło błonnika.
  • Łatwa w przygotowaniu – z jednej mieszanki upieczesz aż 9 świeżych bułeczek.
  • Doskonale komponują się z wytrawnymi i słodkimi dodatkami – idealne na śniadanie czy kolację.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Sposób przygotowania:
  1. Zawartość torebki wsyp do miski.
  2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej (max.40°C) wody.
  3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30-40°C) na ok. 50 min. do wyrośnięcia.
  4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach.
  5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową.
  6. Wsadź do piekarnika.
  7. Nastaw 210°C i piecz przez 45 min.
  8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.
Składniki: mąka owsiana bezglutenowa, mąka ryżowa, mąka lniana, łuska babki jajowatej, inulina, maranta trzcinowa, tapioka, sól, drożdże.
Produkt bezglutenowy.
Produkt może zawierać alergeny: orzechy. 

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza w 100 g produktu
  • Wartość energetyczna: 1543 kJ / 368 kcal
  • Tłuszcz: 6,5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
  • Węglowodany: 60 g
  • w tym cukry: 1,9 g
  • Białko: 9,9 g
  • Błonnik: 18,0 g
Pojemność:
400 G
Składniki:
Babka jajowata Inulina Sól Tapioka Mąka owsiana bezglutenowa Mąka ryżowa jasna Maranta trzcinowa
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru
Opis

Mieszanka na bułki ciemne 5 Przemian 400 g

Mieszanka na Bułki Ciemne 5 Przemian to doskonała propozycja dla osób poszukujących zdrowej, bezglutenowej alternatywy dla tradycyjnego pieczywa. Dzięki starannie dobranym składnikom bułki wychodzą puszyste, aromatyczne i mają delikatnie chrupiącą skórkę.

  • Bezglutenowa receptura – idealna dla osób z nietolerancją glutenu.
  • Pełen smaku i wartości odżywczych – ciemne bułki to świetne źródło błonnika.
  • Łatwa w przygotowaniu – z jednej mieszanki upieczesz aż 9 świeżych bułeczek.
  • Doskonale komponują się z wytrawnymi i słodkimi dodatkami – idealne na śniadanie czy kolację.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Sposób przygotowania:
  1. Zawartość torebki wsyp do miski.
  2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej (max.40°C) wody.
  3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30-40°C) na ok. 50 min. do wyrośnięcia.
  4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach.
  5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką bezglutenową.
  6. Wsadź do piekarnika.
  7. Nastaw 210°C i piecz przez 45 min.
  8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.
Składniki: mąka owsiana bezglutenowa, mąka ryżowa, mąka lniana, łuska babki jajowatej, inulina, maranta trzcinowa, tapioka, sól, drożdże.
Produkt bezglutenowy.
Produkt może zawierać alergeny: orzechy. 

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza w 100 g produktu
  • Wartość energetyczna: 1543 kJ / 368 kcal
  • Tłuszcz: 6,5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
  • Węglowodany: 60 g
  • w tym cukry: 1,9 g
  • Białko: 9,9 g
  • Błonnik: 18,0 g
Pojemność:
400 G
Składniki:
Babka jajowata Inulina Sól Tapioka Mąka owsiana bezglutenowa Mąka ryżowa jasna Maranta trzcinowa
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...