Mieszanka do wypieku bułek Pięć Przemian - bezglutenowa - 400 g
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- Bestseller
Mieszanka do chleba keto Pięć Przemian 500 g
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 36 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba.
- Odpowiednia dla osób na diecie KETO.
- Z orzechami włoskimi.
20,90 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba.
- Odpowiednia dla osób na diecie KETO.
- Z orzechami włoskimi.
Opis
Mieszanka do chleba keto Pięć Przemian 500 g
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi.Sposób przygotowania
1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C. 2. Wsyp mieszankę do miski. 3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj. 4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek. 5. Wsadź do piekarnika na 80 min. 6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.Sposób przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.Składniki
Mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól.Wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu: wartość energetyczna: 1403 kJ / 340 kcal Tłuszcz: 27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g Węglowodany: 1,9 g w tym cukry: 1,7 g Błonnik: 17 g Białko: 14 g Sól: 1,65 gInformacje alergenne
Produkt zawiera orzechy.
Pojemność:
500 G
Składniki:
Babka jajowata
Nasiona szałwii hiszpańskiej
Len
Mąka migdałowa
Orzechy włoskie
Pestki słonecznika
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Bez glutenu
Dieta:
Bez cukru
Bez laktozy
Dieta wegańska
Dieta wegetariańska
Ketogeniczna
Samuraja
Bez glutenu
Certyfikat:
Ekologiczny
Opis
Mieszanka do chleba keto Pięć Przemian 500 g
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi.
sposób użycia
Sposób przygotowania
1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C. 2. Wsyp mieszankę do miski. 3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj. 4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek. 5. Wsadź do piekarnika na 80 min. 6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.Sposób przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Składniki
Składniki
Mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól.Wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu: wartość energetyczna: 1403 kJ / 340 kcal Tłuszcz: 27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g Węglowodany: 1,9 g w tym cukry: 1,7 g Błonnik: 17 g Białko: 14 g Sól: 1,65 g
Alergeny
Informacje alergenne
Produkt zawiera orzechy.
Cechy produktu
Pojemność:
500 G
Składniki:
Babka jajowata
Nasiona szałwii hiszpańskiej
Len
Mąka migdałowa
Orzechy włoskie
Pestki słonecznika
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Bez glutenu
Dieta:
Bez cukru
Bez laktozy
Dieta wegańska
Dieta wegetariańska
Ketogeniczna
Samuraja
Bez glutenu
Certyfikat:
Ekologiczny
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.