Kasza Manna Bio Planet 500g BIO
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- Bestseller
Kasza manna z płaskurki Niro 400 g
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 12 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Reguluje procesy trawienne.
- Na długo zapewniają uczucie sytości.
- Obniża poziom złego cholesterolu.
- Wzmacnia nerki i wątrobę.
- Reguluje poziom cukru we krwi.
13,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Reguluje procesy trawienne.
- Na długo zapewniają uczucie sytości.
- Obniża poziom złego cholesterolu.
- Wzmacnia nerki i wątrobę.
- Reguluje poziom cukru we krwi.
Inne warianty tego produktu
Opis
Kasza manna z płaskurki Niro 400 g
Kasza manna z płaskurki Niro jest idealna na śniadanie czy też podwieczorek. Ponadto, kasza doskonale nadaje się do dań na słono. Z jej użyciem można także zagęszczać zupy i sosy.Sposób przygotowania
Gotować w proporcji 1 lub 2 kopiaste łyżki kaszy manny na 250 ml MLEKA lub wody (w zależności od preferowanej konsystencji). Odmierzamy 250 ml MLEKA, trochę odlewamy do szklanki i mieszamy z kaszą manną. Pozostałe MLEKO zagotowujemy, wlewamy roztwór z kaszą manną stale mieszając, aby nie zrobiły się grudki. Gotujemy 8-10 min. do zgęstnienia. Gotowe danie podajemy z syropem lub musem owocowym.Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Składniki
Pełnoziarnista kasza manna z PSZENICY płaskurki* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Dlaczego warto jeść produkty z płaskurki?
- regulują procesy trawienne,
- na długo zapewniają uczucie sytości,
- obniżają poziom złego cholesterolu,
- wzmacniają nerki i wątrobę,
- regulują poziom cukru we krwi.
Informacja alergenna
Na tej samej linii produkcyjnej wytwarza się produkty z: ŻYTA, OWSA, PSZENICY ORKISZ
Pojemność:
400 G
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Opis
Kasza manna z płaskurki Niro 400 g
Kasza manna z płaskurki Niro jest idealna na śniadanie czy też podwieczorek. Ponadto, kasza doskonale nadaje się do dań na słono. Z jej użyciem można także zagęszczać zupy i sosy.
sposób użycia
Sposób przygotowania
Gotować w proporcji 1 lub 2 kopiaste łyżki kaszy manny na 250 ml MLEKA lub wody (w zależności od preferowanej konsystencji). Odmierzamy 250 ml MLEKA, trochę odlewamy do szklanki i mieszamy z kaszą manną. Pozostałe MLEKO zagotowujemy, wlewamy roztwór z kaszą manną stale mieszając, aby nie zrobiły się grudki. Gotujemy 8-10 min. do zgęstnienia. Gotowe danie podajemy z syropem lub musem owocowym.Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki
Składniki
Pełnoziarnista kasza manna z PSZENICY płaskurki* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Właściwości
Dlaczego warto jeść produkty z płaskurki?
- regulują procesy trawienne,
- na długo zapewniają uczucie sytości,
- obniżają poziom złego cholesterolu,
- wzmacniają nerki i wątrobę,
- regulują poziom cukru we krwi.
Alergeny
Informacja alergenna
Na tej samej linii produkcyjnej wytwarza się produkty z: ŻYTA, OWSA, PSZENICY ORKISZ
Cechy produktu
Pojemność:
400 G
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.