• Nowość
  • Ostatnie sztuki

Cacao Collagen The Collagen Club 252,5 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Dostępnosć
Ostatnie sztuki w magazynie
Kod producenta
0000009390

Najważniejsze cechy:

  • Na bazie kolagenu wołowego z dodatkiem kakao i ekstraktu z ashwagandhy.
  • Bez sztucznych dodatków.
  • Masa netto: 252,5 g.
217,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 54 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
Ostatnie sztuki w magazynie
Kod producenta
0000009390

Najważniejsze cechy:

  • Na bazie kolagenu wołowego z dodatkiem kakao i ekstraktu z ashwagandhy.
  • Bez sztucznych dodatków.
  • Masa netto: 252,5 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Cacao Collagen The Collagen Club 252,5 g

CACAO COLLAGEN to produkt bardzo wysokiej jakości i prostej formule na bazie kolagenu wołowego z dodatkiem kakao o obniżonej zawartości tłuszczu oraz ekstraktu z ashwagandhy.

Ekstrakt z ashwaghandy:

  • Największa liczba badań naukowych i prób klinicznych
  • Badania prowadzone metodą podwójnie ślepej próby z placebo
  • Badania przeprowadzane na zdrowych ludziach, aby odzwierciedlić bazę klientów

CACAO COLLAGEN zawiera ekstrakt z ashwagandhy który pełni wiele funkcji takich jak:

  • Redukcja stresu i poprawa nastroju
  • Poprawa jakości snu
  • Poprawa funkcji seksualnych
  • Poprawa wydolności fizycznej
  • Poprawa funkcji poznawczych

  • Dodatkowo, w CACAO COLLAGEN znajdziecie Hydrolizat kolagenu wołowego 

Dlaczego kolagen jest tak istotny?
Kolagen jest niesamowicie istotnym elementem Twojego ciała. Jest głównym białkiem budulcowym w Twoim organizmie. Znajduje się w kościach, mięśniach, skórze i stawach.
Jest wszędzie !
Kolagen odpowiada za utrzymanie jędrności i gładkości skory. Co ciekawe, wraz z ukończeniem 26 r.ż. zaczyna spadać synteza kolagenu w ciele co odpowiada za powstawanie zmarszczek, a także przyspieszenie procesu degeneracji kości, stawów, mięśni i pogorszenie wzroku.
Czynniki środowiskowe, takie jak, palenie papierosów, zanieczyszczenie powietrza, dieta wysoka w cukier, ekspozycja na działanie promieni UV są dodatkowymi czynnikami przyspieszającymi degradację kolagenu w skórze niezależnie od wieku.
Dlaczego kakao ?
  • Źródło składników odżywczych: Kakao zawiera wiele składników odżywczych, w tym białka, błonnika, żelaza, magnezu, cynku i potasu. Jest także dobrym źródłem przeciwutleniaczy.
  • Poprawa nastroju: Kakao zawiera związki, takie jak teobromina i fenyloetyloamina, które mogą wpłynąć na poprawę nastroju i uczucie szczęścia.
  • Poprawa funkcji mózgu: Badania wykazują, że kakao może poprawić funkcję mózgu i pamięć. Kakao zawiera teobrominę i flawonoidy, które są związane z poprawą krążenia mózgowego i funkcji poznawczych.
  • Poprawa zdrowia serca: Kakao może również wpłynąć na zdrowie serca poprzez obniżanie ciśnienia krwi i poziomu cholesterolu. Flawonoidy zawarte w kakao mają właściwości przeciwzapalne i antyoksydacyjne, które mogą zmniejszyć ryzyko chorób serca.
  • Wspomaganie odchudzania: Kakao może pomóc w utracie wagi, ponieważ jest niskokaloryczne i zawiera błonnik, który daje uczucie sytości.
  • Poprawa wyglądu skóry: Kakao może wpłynąć na wygląd skóry poprzez zwiększenie krążenia krwi i zapewnienie skórze witamin i minerałów.
  • Łagodzenie objawów menstruacyjnych: Kakao może łagodzić bóle menstruacyjne i zapobiegać skurczom mięśni macicy dzięki zawartości magnezu i teobrominy.
SPOSÓB UŻYCIA
Zalecana dzienna porcja do spożycia to 10,1g Jedną porcję produktu – 10,1g
(3 łyżeczki do herbaty) rozpuścić w 200ml gorącej wody, mleka lub napoju roślinnego i intensywnie wymieszać.
Należy spożyć w ciągu 2 miesięcy od otwarcia opakowania.
OSTRZEŻENIA
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników.
W przypadku występowania chorób lub stosowania produktów leczniczych skonsultować przyjmowanie suplementu diety z lekarzem. Produkt nie powinien być spożywany w przypadku stosowania leków o działaniu uspokajającym, nasennym, przeciwpadaczkowym, nie stosować u dzieci, kobiet w ciąży i w trakcie laktacji.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić od światła i wilgoci. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Składniki: Hydrolizat kolagenu wołowego, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, ekstrakt z korzeni witanii ospałej – Ashwagandha standaryzowana na 5% witanolidów. 
Pojemność:
252,5 g
Składniki:
Ashwagandha Kakao Kolagen wołowy
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru
Problem:
Odchudzanie skóra Potencja Stawy kości mięśnie Bezsenność Stres
Dla kogo:
Dla dorosłych Dla babci Dla kobiet Dla dziadka Dla mężczyzn Dla seniora Dla sportowca
Opis

Cacao Collagen The Collagen Club 252,5 g

CACAO COLLAGEN to produkt bardzo wysokiej jakości i prostej formule na bazie kolagenu wołowego z dodatkiem kakao o obniżonej zawartości tłuszczu oraz ekstraktu z ashwagandhy.

Ekstrakt z ashwaghandy:

  • Największa liczba badań naukowych i prób klinicznych
  • Badania prowadzone metodą podwójnie ślepej próby z placebo
  • Badania przeprowadzane na zdrowych ludziach, aby odzwierciedlić bazę klientów

CACAO COLLAGEN zawiera ekstrakt z ashwagandhy który pełni wiele funkcji takich jak:

  • Redukcja stresu i poprawa nastroju
  • Poprawa jakości snu
  • Poprawa funkcji seksualnych
  • Poprawa wydolności fizycznej
  • Poprawa funkcji poznawczych

  • Dodatkowo, w CACAO COLLAGEN znajdziecie Hydrolizat kolagenu wołowego 

Dlaczego kolagen jest tak istotny?
Kolagen jest niesamowicie istotnym elementem Twojego ciała. Jest głównym białkiem budulcowym w Twoim organizmie. Znajduje się w kościach, mięśniach, skórze i stawach.
Jest wszędzie !
Kolagen odpowiada za utrzymanie jędrności i gładkości skory. Co ciekawe, wraz z ukończeniem 26 r.ż. zaczyna spadać synteza kolagenu w ciele co odpowiada za powstawanie zmarszczek, a także przyspieszenie procesu degeneracji kości, stawów, mięśni i pogorszenie wzroku.
Czynniki środowiskowe, takie jak, palenie papierosów, zanieczyszczenie powietrza, dieta wysoka w cukier, ekspozycja na działanie promieni UV są dodatkowymi czynnikami przyspieszającymi degradację kolagenu w skórze niezależnie od wieku.
Dlaczego kakao ?
  • Źródło składników odżywczych: Kakao zawiera wiele składników odżywczych, w tym białka, błonnika, żelaza, magnezu, cynku i potasu. Jest także dobrym źródłem przeciwutleniaczy.
  • Poprawa nastroju: Kakao zawiera związki, takie jak teobromina i fenyloetyloamina, które mogą wpłynąć na poprawę nastroju i uczucie szczęścia.
  • Poprawa funkcji mózgu: Badania wykazują, że kakao może poprawić funkcję mózgu i pamięć. Kakao zawiera teobrominę i flawonoidy, które są związane z poprawą krążenia mózgowego i funkcji poznawczych.
  • Poprawa zdrowia serca: Kakao może również wpłynąć na zdrowie serca poprzez obniżanie ciśnienia krwi i poziomu cholesterolu. Flawonoidy zawarte w kakao mają właściwości przeciwzapalne i antyoksydacyjne, które mogą zmniejszyć ryzyko chorób serca.
  • Wspomaganie odchudzania: Kakao może pomóc w utracie wagi, ponieważ jest niskokaloryczne i zawiera błonnik, który daje uczucie sytości.
  • Poprawa wyglądu skóry: Kakao może wpłynąć na wygląd skóry poprzez zwiększenie krążenia krwi i zapewnienie skórze witamin i minerałów.
  • Łagodzenie objawów menstruacyjnych: Kakao może łagodzić bóle menstruacyjne i zapobiegać skurczom mięśni macicy dzięki zawartości magnezu i teobrominy.
SPOSÓB UŻYCIA
Zalecana dzienna porcja do spożycia to 10,1g Jedną porcję produktu – 10,1g
(3 łyżeczki do herbaty) rozpuścić w 200ml gorącej wody, mleka lub napoju roślinnego i intensywnie wymieszać.
Należy spożyć w ciągu 2 miesięcy od otwarcia opakowania.
OSTRZEŻENIA
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników.
W przypadku występowania chorób lub stosowania produktów leczniczych skonsultować przyjmowanie suplementu diety z lekarzem. Produkt nie powinien być spożywany w przypadku stosowania leków o działaniu uspokajającym, nasennym, przeciwpadaczkowym, nie stosować u dzieci, kobiet w ciąży i w trakcie laktacji.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić od światła i wilgoci. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Składniki: Hydrolizat kolagenu wołowego, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, ekstrakt z korzeni witanii ospałej – Ashwagandha standaryzowana na 5% witanolidów. 
Pojemność:
252,5 g
Składniki:
Ashwagandha Kakao Kolagen wołowy
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru
Problem:
Odchudzanie skóra Potencja Stawy kości mięśnie Bezsenność Stres
Dla kogo:
Dla dorosłych Dla babci Dla kobiet Dla dziadka Dla mężczyzn Dla seniora Dla sportowca

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...