BIO Płatki gryczane Babalscy 300 g
- - 10 % taniej
- Bestseller
BIO Płatki jaglane Babalscy 300 g
Najważniejsze cechy:
- Odpowiednie dla osób cierpiących na celiakię.
- Bez polepszaczy smaku.
- Masa netto: 300 g.
Najważniejsze cechy:
- Odpowiednie dla osób cierpiących na celiakię.
- Bez polepszaczy smaku.
- Masa netto: 300 g.
Opis
BIO Płatki jaglane Babalscy 300 g
BIO Płatki jaglane to coraz częściej wybierany produkt śniadaniowy będący alternatywą dla klasycznej, wszystkim dobrze znanej owsianki. Zastanawiasz się, czy płatki jaglane są zdrowe? Bio Babalscy to producent żywności funkcjonalnej, która korzystnie działa na organizm, wzmacniając go i dostarczając składników niezbędnych do zachowania jego wewnętrznej równowagi.
Jak gotować płatki jaglane?
Czy płatki jaglane trzeba gotować?
Gdy myślimy o przygotowaniu płatków jaglanych, pierwsza myśl podpowiada, że konieczne jest ich ugotowanie. Rzeczywistość jest jednak inna! Płatki jaglane są wyjątkowo uniwersalne i nie wymagają ani gotowania, ani zalewania wrzątkiem. Możesz je po prostu dodać np. do jogurtu, co sprawi, że zachowają swoją chrupkość. Dzięki temu stanowią świetny dodatek, który wzbogaca teksturę posiłku, a jednocześnie dostarcza cennych składników odżywczych. Dodawanie ich bezpośrednio do jogurtu czy innych zimnych potraw to szybka i prosta metoda, by cieszyć się ich naturalnym smakiem. Gotowanie płatków nie wpływa niekorzystnie na właściwości potrawy, ale zapewnia inne doświadczenia kulinarne niż spożywanie ich w formie surowej.
Płatki jaglane - właściwości
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100g
-
Wartość energetyczna:361 kcal / 1495 kJ
-
Białko:10,0 g
-
Węglowodany:69,0 g
-
Tłuszcz:4,0 g
BIO Płatki jaglane Babalscy 300 g
BIO Płatki jaglane to coraz częściej wybierany produkt śniadaniowy będący alternatywą dla klasycznej, wszystkim dobrze znanej owsianki. Zastanawiasz się, czy płatki jaglane są zdrowe? Bio Babalscy to producent żywności funkcjonalnej, która korzystnie działa na organizm, wzmacniając go i dostarczając składników niezbędnych do zachowania jego wewnętrznej równowagi.
Jak gotować płatki jaglane?
Czy płatki jaglane trzeba gotować?
Gdy myślimy o przygotowaniu płatków jaglanych, pierwsza myśl podpowiada, że konieczne jest ich ugotowanie. Rzeczywistość jest jednak inna! Płatki jaglane są wyjątkowo uniwersalne i nie wymagają ani gotowania, ani zalewania wrzątkiem. Możesz je po prostu dodać np. do jogurtu, co sprawi, że zachowają swoją chrupkość. Dzięki temu stanowią świetny dodatek, który wzbogaca teksturę posiłku, a jednocześnie dostarcza cennych składników odżywczych. Dodawanie ich bezpośrednio do jogurtu czy innych zimnych potraw to szybka i prosta metoda, by cieszyć się ich naturalnym smakiem. Gotowanie płatków nie wpływa niekorzystnie na właściwości potrawy, ale zapewnia inne doświadczenia kulinarne niż spożywanie ich w formie surowej.
Płatki jaglane - właściwości
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100g
-
Wartość energetyczna:361 kcal / 1495 kJ
-
Białko:10,0 g
-
Węglowodany:69,0 g
-
Tłuszcz:4,0 g