BIO Mąka z krzycy 1850 Babalscy 500 g
- Bestseller
BIO Makaron razowy orkisz krajanka Babalscy 400 g
Najważniejsze cechy:
- Produkt rolnictwa ekologicznego.
- Doskonała baza dla wielu dań.
- Masa netto: 400 g.
Najważniejsze cechy:
- Produkt rolnictwa ekologicznego.
- Doskonała baza dla wielu dań.
- Masa netto: 400 g.
Opis
BIO Makaron razowy orkisz krajanka Babalscy 400 g
Makaron razowy orkiszowy Krajanka produkowany z mąki orkiszowej razowej Typ 1850, bez dodatku jaj i soli, bogaty w błonnik pokarmowy i mikroelementy. Produkty orkiszowe obniżają poziom cholesterolu we krwi, wzmacniają nasz organizm, dodają energii, dlatego zalecany jest przy wszelkiego rodzaju przemęczeniach, przy alergii oraz przy schorzeniach wątroby i nerek. Orkisz zapobiega też tworzeniu się kamieni w woreczku żółciowym. Makaron ten najlepiej smakuje jako dodatek do sosów, dań mięsnych, zup.
Dania z makaronu orkiszowego
Makaron orkiszowy razowy może stanowić doskonałą bazę wszystkich dań mięsnych, jarskich, zapiekanek, zup oraz sałatek makaronowych. Również jako ulubione danie dzieci, podawany z twarogiem, musem owocowym lub jogurtem będzie pełnowartościowym posiłkiem obiadowym.
Właściwości makaronu orkiszowego
Składniki aktywne:
-
Wartości odżywcze w 100 g produktu
-
Wartość energetyczna:352kcal (1489kJ)
-
Białko:13,90 g
-
Węglowodany:62,89 g
-
Tłuszcz:2,43 g
-
Błonnik:11,42 g
BIO Makaron razowy orkisz krajanka Babalscy 400 g
Makaron razowy orkiszowy Krajanka produkowany z mąki orkiszowej razowej Typ 1850, bez dodatku jaj i soli, bogaty w błonnik pokarmowy i mikroelementy. Produkty orkiszowe obniżają poziom cholesterolu we krwi, wzmacniają nasz organizm, dodają energii, dlatego zalecany jest przy wszelkiego rodzaju przemęczeniach, przy alergii oraz przy schorzeniach wątroby i nerek. Orkisz zapobiega też tworzeniu się kamieni w woreczku żółciowym. Makaron ten najlepiej smakuje jako dodatek do sosów, dań mięsnych, zup.
Dania z makaronu orkiszowego
Makaron orkiszowy razowy może stanowić doskonałą bazę wszystkich dań mięsnych, jarskich, zapiekanek, zup oraz sałatek makaronowych. Również jako ulubione danie dzieci, podawany z twarogiem, musem owocowym lub jogurtem będzie pełnowartościowym posiłkiem obiadowym.
Właściwości makaronu orkiszowego
Składniki aktywne:
-
Wartości odżywcze w 100 g produktu
-
Wartość energetyczna:352kcal (1489kJ)
-
Białko:13,90 g
-
Węglowodany:62,89 g
-
Tłuszcz:2,43 g
-
Błonnik:11,42 g