BIO Makaron razowy orkisz świderek Babalscy 400 g
- Nowość
BIO Grzyby Mun Bio Planet 50 g
Najważniejsze cechy:
- 100% ekologiczne grzyby mun, bez dodatków i konserwantów.
- Pochodzenie: certyfikowane uprawy ekologiczne z Chin.
- Naturalnie bezglutenowe i bez dodatku cukru.
- Masa netto: 50 g
Najważniejsze cechy:
- 100% ekologiczne grzyby mun, bez dodatków i konserwantów.
- Pochodzenie: certyfikowane uprawy ekologiczne z Chin.
- Naturalnie bezglutenowe i bez dodatku cukru.
- Masa netto: 50 g
Opis
BIO Grzyby Mun Bio Planet 50 g
BIO Grzyby Mun Bio Planet to ekologiczne suszone grzyby, które od wieków są cenionym składnikiem kuchni Dalekiego Wschodu. Uznawane za jeden z najstarszych artykułów spożywczych, grzyby mun charakteryzują się delikatnym, szlachetnym smakiem oraz subtelną konsystencją. Dzięki temu doskonale sprawdzają się jako naturalny dodatek do różnorodnych dań. Produkt pochodzi z upraw certyfikowanych zgodnie z zasadami rolnictwa ekologicznego, co gwarantuje jego najwyższą jakość i naturalne pochodzenie.
Grzyby mun przed spożyciem należy przygotować poprzez:
- Moczenie w gorącej wodzie przez około 20 minut.
- Następnie gotowanie przez około 10 minut.
Dzięki swojej strukturze i neutralnemu smakowi grzyby mun są doskonałym dodatkiem do: zup, potraw duszonych, sosów.
Szczególnie dobrze komponują się z daniami zawierającymi ostre przyprawy, podkreślając ich aromat i smak.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI
ekologiczne grzyby mun suszone 100 %.
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA100 g
-
Wartość energetyczna1083 kJ/260 kcal
-
Tłuszcz1,8 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,3 g
-
Węglowodany30 g
-
w tym cukry0,2 g
-
Błonnik41 g
-
Białko11 g
-
Sól0 g
BIO Grzyby Mun Bio Planet 50 g
BIO Grzyby Mun Bio Planet to ekologiczne suszone grzyby, które od wieków są cenionym składnikiem kuchni Dalekiego Wschodu. Uznawane za jeden z najstarszych artykułów spożywczych, grzyby mun charakteryzują się delikatnym, szlachetnym smakiem oraz subtelną konsystencją. Dzięki temu doskonale sprawdzają się jako naturalny dodatek do różnorodnych dań. Produkt pochodzi z upraw certyfikowanych zgodnie z zasadami rolnictwa ekologicznego, co gwarantuje jego najwyższą jakość i naturalne pochodzenie.
Grzyby mun przed spożyciem należy przygotować poprzez:
- Moczenie w gorącej wodzie przez około 20 minut.
- Następnie gotowanie przez około 10 minut.
Dzięki swojej strukturze i neutralnemu smakowi grzyby mun są doskonałym dodatkiem do: zup, potraw duszonych, sosów.
Szczególnie dobrze komponują się z daniami zawierającymi ostre przyprawy, podkreślając ich aromat i smak.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI
ekologiczne grzyby mun suszone 100 %.
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA100 g
-
Wartość energetyczna1083 kJ/260 kcal
-
Tłuszcz1,8 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,3 g
-
Węglowodany30 g
-
w tym cukry0,2 g
-
Błonnik41 g
-
Białko11 g
-
Sól0 g