• - 10 % taniej
  • Bestseller

BIO czekolada z orzechami laskowymi (70% mniej cukru) Cocoa 40 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 9 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5902565216610

Najważniejsze cechy:

  • 6% zawartości vege białka.
  • Bez konserwantów oraz  dodatku oleju palmowego.
  • Bez białego cukru, laktozy i glutenu.
  • Masa netto: 40 g.
14,99 zł 13,49 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najniższa cena w ciągu 30 dni przed promocją: 13,49 zł
Kupując ten produkt, zyskasz 3 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5902565216610

Najważniejsze cechy:

  • 6% zawartości vege białka.
  • Bez konserwantów oraz  dodatku oleju palmowego.
  • Bez białego cukru, laktozy i glutenu.
  • Masa netto: 40 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

BIO czekolada z orzechami laskowymi (70% mniej cukru) Cocoa 40 g

Roztarte wraz z ziarnem kakao migdały przełamują czekoladową gorycz nadając tabliczce delikatnie “mlecznego” akcentu. Kakao jest wciąż wyczuwalne, nie w dominującej formie jednak, a raczej, wraz z roztartymi migdałami tworzy tło dla wyrazistego smaku orzechów laskowych.

Wegańska BIO czekolada o kremowej konsystencji z dodatkiem orzechów propozycja dla miłośników mlecznych czekolad, ale w wersji wegańskiej.

  • BEZ BIAŁEGO CUKRU: Nasze produkty słodzone są nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Nazywany cukrem kokosowym oraz jedną z najzdrowszych substancji słodzących.
  • BEZ GLUTENU: Nie musisz obawiać się glutenu w tym produkcie! 
  • BEZ OLEJU PALMOWEGO: W naszych produktach nie znajdziesz oleju palmowego.
  • NISKI indeks glikemiczny cukru kokosowego - IG 35 pozytywnie wpłynie na Twoje zdrowie.
  • SOY FREE  - produkt jest wolny od soi i jej przetworów.
  • 100% WEGAŃSKI i BEZ LAKTOZY: Roztapiający się mleczno-czekoladowy smak w ustach można uzyskać bez mleka i jego alergizujących właściwości. Daj sobie poczuć tę pozytywną różnicę, dla zdrowia i smaku.
  • BIO: Jedz ekologiczne, a pomożesz naszej planecie. Czekolada, którą kupujesz u nas, jest wytwarzana z surowców pochodzących  z certyfikowanych upraw ekologicznych i etycznego handlu.
  • RAW, czyli SUROWA CZEKOLADA: Poczuj prawdziwy oryginalny smak czekolady z nieprażonych ziaren kakaowca. Naprawdę lepiej smakuje bez obróbki w wysokiej temperaturze oraz zachowuje całą gamę składników odżywczych.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: Inulina*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarno kakao*, orzechy laskowe*14%, cukier kokosowy*, migdały*, sproszkowany miąższ kokosowy*, sproszkowany napój owsiany*, naturalny aromat, , lecytyna słonecznikowa*, wanilia Bourbon* - zawartość masy kakaowej minimum 41%
*certyfikowany składnik ekologiczny.
Produkt może zawierać orzechy ziemne inne orzechy

Składniki aktywne:

  • Wartości odżywcze w 100g
  • Energia:
    2252kJ / 541kcal
  • Tłuszcz:
    44 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    22 g
  • Węglowodany:
    21 g
  • w tym cukry:
    15 g
  • Błonnik:
    22 g
  • Białko:
    6 g
  • Sól:
    0,3 g
Pojemność:
40 G
Składniki:
Lecytyna Inulina Wanilia Migdały Orzechy laskowe
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru
Opis

BIO czekolada z orzechami laskowymi (70% mniej cukru) Cocoa 40 g

Roztarte wraz z ziarnem kakao migdały przełamują czekoladową gorycz nadając tabliczce delikatnie “mlecznego” akcentu. Kakao jest wciąż wyczuwalne, nie w dominującej formie jednak, a raczej, wraz z roztartymi migdałami tworzy tło dla wyrazistego smaku orzechów laskowych.

Wegańska BIO czekolada o kremowej konsystencji z dodatkiem orzechów propozycja dla miłośników mlecznych czekolad, ale w wersji wegańskiej.

  • BEZ BIAŁEGO CUKRU: Nasze produkty słodzone są nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Nazywany cukrem kokosowym oraz jedną z najzdrowszych substancji słodzących.
  • BEZ GLUTENU: Nie musisz obawiać się glutenu w tym produkcie! 
  • BEZ OLEJU PALMOWEGO: W naszych produktach nie znajdziesz oleju palmowego.
  • NISKI indeks glikemiczny cukru kokosowego - IG 35 pozytywnie wpłynie na Twoje zdrowie.
  • SOY FREE  - produkt jest wolny od soi i jej przetworów.
  • 100% WEGAŃSKI i BEZ LAKTOZY: Roztapiający się mleczno-czekoladowy smak w ustach można uzyskać bez mleka i jego alergizujących właściwości. Daj sobie poczuć tę pozytywną różnicę, dla zdrowia i smaku.
  • BIO: Jedz ekologiczne, a pomożesz naszej planecie. Czekolada, którą kupujesz u nas, jest wytwarzana z surowców pochodzących  z certyfikowanych upraw ekologicznych i etycznego handlu.
  • RAW, czyli SUROWA CZEKOLADA: Poczuj prawdziwy oryginalny smak czekolady z nieprażonych ziaren kakaowca. Naprawdę lepiej smakuje bez obróbki w wysokiej temperaturze oraz zachowuje całą gamę składników odżywczych.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: Inulina*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarno kakao*, orzechy laskowe*14%, cukier kokosowy*, migdały*, sproszkowany miąższ kokosowy*, sproszkowany napój owsiany*, naturalny aromat, , lecytyna słonecznikowa*, wanilia Bourbon* - zawartość masy kakaowej minimum 41%
*certyfikowany składnik ekologiczny.
Produkt może zawierać orzechy ziemne inne orzechy

Składniki aktywne:

  • Wartości odżywcze w 100g
  • Energia:
    2252kJ / 541kcal
  • Tłuszcz:
    44 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    22 g
  • Węglowodany:
    21 g
  • w tym cukry:
    15 g
  • Błonnik:
    22 g
  • Białko:
    6 g
  • Sól:
    0,3 g
Pojemność:
40 G
Składniki:
Lecytyna Inulina Wanilia Migdały Orzechy laskowe
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...