Herbatniki czekoladowe creamy Cocoa 95 g
- - 10 % taniej
- Bestseller
BIO czekolada z orzechami laskowymi (70% mniej cukru) Cocoa 40 g
Najważniejsze cechy:
- 6% zawartości vege białka.
- Bez konserwantów oraz dodatku oleju palmowego.
- Bez białego cukru, laktozy i glutenu.
- Masa netto: 40 g.
Najważniejsze cechy:
- 6% zawartości vege białka.
- Bez konserwantów oraz dodatku oleju palmowego.
- Bez białego cukru, laktozy i glutenu.
- Masa netto: 40 g.
Opis
BIO czekolada z orzechami laskowymi (70% mniej cukru) Cocoa 40 g
Roztarte wraz z ziarnem kakao migdały przełamują czekoladową gorycz nadając tabliczce delikatnie “mlecznego” akcentu. Kakao jest wciąż wyczuwalne, nie w dominującej formie jednak, a raczej, wraz z roztartymi migdałami tworzy tło dla wyrazistego smaku orzechów laskowych.
Wegańska BIO czekolada o kremowej konsystencji z dodatkiem orzechów propozycja dla miłośników mlecznych czekolad, ale w wersji wegańskiej.
- BEZ BIAŁEGO CUKRU: Nasze produkty słodzone są nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Nazywany cukrem kokosowym oraz jedną z najzdrowszych substancji słodzących.
- BEZ GLUTENU: Nie musisz obawiać się glutenu w tym produkcie!
- BEZ OLEJU PALMOWEGO: W naszych produktach nie znajdziesz oleju palmowego.
- NISKI indeks glikemiczny cukru kokosowego - IG 35 pozytywnie wpłynie na Twoje zdrowie.
- SOY FREE - produkt jest wolny od soi i jej przetworów.
- 100% WEGAŃSKI i BEZ LAKTOZY: Roztapiający się mleczno-czekoladowy smak w ustach można uzyskać bez mleka i jego alergizujących właściwości. Daj sobie poczuć tę pozytywną różnicę, dla zdrowia i smaku.
- BIO: Jedz ekologiczne, a pomożesz naszej planecie. Czekolada, którą kupujesz u nas, jest wytwarzana z surowców pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych i etycznego handlu.
- RAW, czyli SUROWA CZEKOLADA: Poczuj prawdziwy oryginalny smak czekolady z nieprażonych ziaren kakaowca. Naprawdę lepiej smakuje bez obróbki w wysokiej temperaturze oraz zachowuje całą gamę składników odżywczych.
Składniki aktywne:
-
Wartości odżywcze w 100g
-
Energia:2252kJ / 541kcal
-
Tłuszcz:44 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:22 g
-
Węglowodany:21 g
-
w tym cukry:15 g
-
Błonnik:22 g
-
Białko:6 g
-
Sól:0,3 g
BIO czekolada z orzechami laskowymi (70% mniej cukru) Cocoa 40 g
Roztarte wraz z ziarnem kakao migdały przełamują czekoladową gorycz nadając tabliczce delikatnie “mlecznego” akcentu. Kakao jest wciąż wyczuwalne, nie w dominującej formie jednak, a raczej, wraz z roztartymi migdałami tworzy tło dla wyrazistego smaku orzechów laskowych.
Wegańska BIO czekolada o kremowej konsystencji z dodatkiem orzechów propozycja dla miłośników mlecznych czekolad, ale w wersji wegańskiej.
- BEZ BIAŁEGO CUKRU: Nasze produkty słodzone są nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Nazywany cukrem kokosowym oraz jedną z najzdrowszych substancji słodzących.
- BEZ GLUTENU: Nie musisz obawiać się glutenu w tym produkcie!
- BEZ OLEJU PALMOWEGO: W naszych produktach nie znajdziesz oleju palmowego.
- NISKI indeks glikemiczny cukru kokosowego - IG 35 pozytywnie wpłynie na Twoje zdrowie.
- SOY FREE - produkt jest wolny od soi i jej przetworów.
- 100% WEGAŃSKI i BEZ LAKTOZY: Roztapiający się mleczno-czekoladowy smak w ustach można uzyskać bez mleka i jego alergizujących właściwości. Daj sobie poczuć tę pozytywną różnicę, dla zdrowia i smaku.
- BIO: Jedz ekologiczne, a pomożesz naszej planecie. Czekolada, którą kupujesz u nas, jest wytwarzana z surowców pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych i etycznego handlu.
- RAW, czyli SUROWA CZEKOLADA: Poczuj prawdziwy oryginalny smak czekolady z nieprażonych ziaren kakaowca. Naprawdę lepiej smakuje bez obróbki w wysokiej temperaturze oraz zachowuje całą gamę składników odżywczych.
Składniki aktywne:
-
Wartości odżywcze w 100g
-
Energia:2252kJ / 541kcal
-
Tłuszcz:44 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:22 g
-
Węglowodany:21 g
-
w tym cukry:15 g
-
Błonnik:22 g
-
Białko:6 g
-
Sól:0,3 g