• Nowość
  • Bestseller

BIO Czekolada kokosowa Cocoa 40 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 1 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5902565216733

Najważniejsze cechy:

  • Czekolada z dodatkiem kokosa.
  • Delikatna, kremowa konsystencja.
  • Bez sztucznych dodatków.
  • Masa netto :40 g.
14,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 3 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5902565216733

Najważniejsze cechy:

  • Czekolada z dodatkiem kokosa.
  • Delikatna, kremowa konsystencja.
  • Bez sztucznych dodatków.
  • Masa netto :40 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

BIO Czekolada kokosowa Cocoa 40 g

BIO Czekolada Cocoa stworzona z surowych, nieprażonych ziaren kakaowca oraz sproszkowanego miąższu kokosa to propozycja dla osób, które cenią delikatniejszy i bardziej kremowy smak. Dzięki naturalnemu połączeniu kakao i kokosa uzyskano łagodną, roślinną czekoladę bez mleka – o gładkiej konsystencji i wyczuwalnej kokosowej nucie. Idealna jako przekąska lub dodatek do deserów.

UWAGA: Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: inulina*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy* 12 %, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*). Zawartość masy kakaowej minimum 34 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Składniki aktywne:

  • WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
  • Wartość energetyczna:
    2020 kJ / 484 kcal
  • Tłuszcz:
    41 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    25 g
  • Węglowodany:
    22 g
  • w tym cukry:
    4,2 g
  • w tym poliole:
    13 g
  • Błonnik:
    26 g
  • Białko:
    6,0 g
  • Sól:
    0,18 g
Pojemność:
40 G
Składniki:
Erytrol Kokos Inulina Kakao Migdały Tłuszcz kakaowy
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru
Opis

BIO Czekolada kokosowa Cocoa 40 g

BIO Czekolada Cocoa stworzona z surowych, nieprażonych ziaren kakaowca oraz sproszkowanego miąższu kokosa to propozycja dla osób, które cenią delikatniejszy i bardziej kremowy smak. Dzięki naturalnemu połączeniu kakao i kokosa uzyskano łagodną, roślinną czekoladę bez mleka – o gładkiej konsystencji i wyczuwalnej kokosowej nucie. Idealna jako przekąska lub dodatek do deserów.

UWAGA: Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: inulina*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy* 12 %, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*). Zawartość masy kakaowej minimum 34 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Składniki aktywne:

  • WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
  • Wartość energetyczna:
    2020 kJ / 484 kcal
  • Tłuszcz:
    41 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    25 g
  • Węglowodany:
    22 g
  • w tym cukry:
    4,2 g
  • w tym poliole:
    13 g
  • Błonnik:
    26 g
  • Białko:
    6,0 g
  • Sól:
    0,18 g
Pojemność:
40 G
Składniki:
Erytrol Kokos Inulina Kakao Migdały Tłuszcz kakaowy
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...