• Promocja
  • Bestseller

Babka jajowata łuska Targroch - 250g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 9 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5903229001573

Najważniejsze cechy:

  • Reguluje pracę jelit.
  • Reguluje poziom cukru we krwi.
  • Może zawierać sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy.
22,04 zł 19,84 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najniższa cena w ciągu 30 dni przed promocją: 19,84 zł
Kupując ten produkt, zyskasz 4 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5903229001573

Najważniejsze cechy:

  • Reguluje pracę jelit.
  • Reguluje poziom cukru we krwi.
  • Może zawierać sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Babka jajowata łuska Targroch - 250g

Babka jajowata łuska Targroch to produkt, który pochodzi z basenu Morza Śródziemnego, z północnej Afryki oraz zachodniej Azji, jest uprawiana w Indiach i Pakistanie. W naturalnym środowisku znaleźć ją można w Hiszpanii i na Wyspach Kanaryjskich.

Skład

Łuska babki jajowatej (Plantago ovata)

Zastosowanie:

Babka jajowata reguluje pracę jelit, reguluje poziom cukru we krwi.

Ostrzeżenia i informacja alergenna

W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Pojemność:
250 G
Składniki:
Babka jajowata Błonnik pokarmowy
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian
Dieta:
Bez cukru Bez laktozy Dieta w insulinooporności Dieta wegańska Dieta wegetariańska
Problem:
Układ pokarmowy
Opis

Babka jajowata łuska Targroch - 250g

Babka jajowata łuska Targroch to produkt, który pochodzi z basenu Morza Śródziemnego, z północnej Afryki oraz zachodniej Azji, jest uprawiana w Indiach i Pakistanie. W naturalnym środowisku znaleźć ją można w Hiszpanii i na Wyspach Kanaryjskich.

Skład

Łuska babki jajowatej (Plantago ovata)

Zastosowanie:

Babka jajowata reguluje pracę jelit, reguluje poziom cukru we krwi.

Ostrzeżenia i informacja alergenna

W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Pojemność:
250 G
Składniki:
Babka jajowata Błonnik pokarmowy
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian
Dieta:
Bez cukru Bez laktozy Dieta w insulinooporności Dieta wegańska Dieta wegetariańska
Problem:
Układ pokarmowy

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...