BIO Makaron jajeczny Sielska Kluska krajanka Bartolini 250 g
- - 10 % taniej
- Bestseller
BIO Makaron spaghetti pełnoziarnisty Granoro 500 g
Najważniejsze cechy:
- 100% pełnoziarnista mąka z ekologicznej pszenicy durum
- Klasyczna forma spaghetti – długie, sprężyste nitki
- Bez dodatku soli i bez sztucznych składników
- Opakowanie netto: 500 g
Najważniejsze cechy:
- 100% pełnoziarnista mąka z ekologicznej pszenicy durum
- Klasyczna forma spaghetti – długie, sprężyste nitki
- Bez dodatku soli i bez sztucznych składników
- Opakowanie netto: 500 g
Opis
BIO Makaron spaghetti pełnoziarnisty Granoro 500 g
BIO Makaron spaghetti pełnoziarnisty Granoro to klasyczne spaghetti w wersji ekologicznej, wyprodukowane w 100% z mąki pełnoziarnistej pochodzącej z włoskiej pszenicy durum. To produkt dla osób, które cenią prosty, naturalny skład i wysoką jakość surowców pochodzenia roślinnego.
Makaron charakteryzuje się nie tylko certyfikowanym pochodzeniem składników, ale także formą – długie, sprężyste nitki spaghetti idealnie nadają się do tradycyjnych i nowoczesnych dań kuchni włoskiej. W opakowaniu znajduje się 500 g produktu, zamkniętego w estetycznym i praktycznym opakowaniu chroniącym przed wilgocią.
BIO Makaron spaghetti pełnoziarnisty Granoro to wybór świadomy – oparty na prostocie, smaku i poszanowaniu natury.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI:
100% mąka pełnoziarnista z pszenicy durum BIO
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA100 g
-
Tłuszcz2.4 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0.6 g
-
w tym cukry3.4 g
-
Błonnik8 g
-
Białko11.5 g
-
Sól0 g
BIO Makaron spaghetti pełnoziarnisty Granoro 500 g
BIO Makaron spaghetti pełnoziarnisty Granoro to klasyczne spaghetti w wersji ekologicznej, wyprodukowane w 100% z mąki pełnoziarnistej pochodzącej z włoskiej pszenicy durum. To produkt dla osób, które cenią prosty, naturalny skład i wysoką jakość surowców pochodzenia roślinnego.
Makaron charakteryzuje się nie tylko certyfikowanym pochodzeniem składników, ale także formą – długie, sprężyste nitki spaghetti idealnie nadają się do tradycyjnych i nowoczesnych dań kuchni włoskiej. W opakowaniu znajduje się 500 g produktu, zamkniętego w estetycznym i praktycznym opakowaniu chroniącym przed wilgocią.
BIO Makaron spaghetti pełnoziarnisty Granoro to wybór świadomy – oparty na prostocie, smaku i poszanowaniu natury.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI:
100% mąka pełnoziarnista z pszenicy durum BIO
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA100 g
-
Tłuszcz2.4 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0.6 g
-
w tym cukry3.4 g
-
Błonnik8 g
-
Białko11.5 g
-
Sól0 g