- Obecnie brak na stanie
- Bestseller
Laktoferyna Yango 30 kaps.
Najważniejsze cechy:
- Naturalne białko mleka krowiego z dodatkiem witaminy C.
- Wsparcie układu odpornościowego.
- Wsparcie funkcjonowania układu nerwowego.
- Pomoc przy produkcji kolagenu.
- Opakowanie zawiera: 30 kaps.
Najważniejsze cechy:
- Naturalne białko mleka krowiego z dodatkiem witaminy C.
- Wsparcie układu odpornościowego.
- Wsparcie funkcjonowania układu nerwowego.
- Pomoc przy produkcji kolagenu.
- Opakowanie zawiera: 30 kaps.
Opis
Laktoferyna Yango 30 kaps.
Laktoferyna to białko naturalnie występujące w mleku ludzi i krów. Jest ono również obecne w kilku innych płynach w organizmie, takich jak ślina, łzy, śluz i żółć. Laktoferyna znajduje się w największych ilościach w siarze - pierwszym rodzaju mleka matki produkowanego w pierwszym okresie po urodzeniu dziecka.
Witamina C, powszechnie znana jako kwas L-askorbinowy, jest niezbędnym składnikiem odżywczym. Ludzki organizm potrzebuje witaminy C do różnych podstawowych funkcji, a kluczową z nich jest prawidłowe działanie układu odpornościowego. Witamina C odgrywa również ważną rolę w produkcji kolagenu, funkcjonowaniu układu nerwowego, ochronie przed stresem oksydacyjnym i metabolizmie energetycznym.
Większość zwierząt potrafi wytwarzać własną witaminę C. Niestety człowiek nie ma takiej możliwości. Z tego powodu tak ważne jest przyjmowanie odpowiedniej dawki witaminy C w naszej diecie.
Laktoferyna Yango 30 kaps.
Laktoferyna to białko naturalnie występujące w mleku ludzi i krów. Jest ono również obecne w kilku innych płynach w organizmie, takich jak ślina, łzy, śluz i żółć. Laktoferyna znajduje się w największych ilościach w siarze - pierwszym rodzaju mleka matki produkowanego w pierwszym okresie po urodzeniu dziecka.
Witamina C, powszechnie znana jako kwas L-askorbinowy, jest niezbędnym składnikiem odżywczym. Ludzki organizm potrzebuje witaminy C do różnych podstawowych funkcji, a kluczową z nich jest prawidłowe działanie układu odpornościowego. Witamina C odgrywa również ważną rolę w produkcji kolagenu, funkcjonowaniu układu nerwowego, ochronie przed stresem oksydacyjnym i metabolizmie energetycznym.
Większość zwierząt potrafi wytwarzać własną witaminę C. Niestety człowiek nie ma takiej możliwości. Z tego powodu tak ważne jest przyjmowanie odpowiedniej dawki witaminy C w naszej diecie.