BIO czekolada do picia mleczny karmel (bezglutenowa) Becks Cocoa 275 g
- Bestseller
Czekolada gorzka z ziarnami kakao Fair Trade 100 g
Najważniejsze cechy:
- Zawartość kakao: co najmniej 80%
- Bez glutenu, odpowiednia dla wegan
- Brak emulgatorów, substancji słodzących, barwników, zagęszczaczy, rafinowanego cukru
- Masa netto: 100 g
Najważniejsze cechy:
- Zawartość kakao: co najmniej 80%
- Bez glutenu, odpowiednia dla wegan
- Brak emulgatorów, substancji słodzących, barwników, zagęszczaczy, rafinowanego cukru
- Masa netto: 100 g
Opis
Czekolada gorzka z ziarnami kakao Fair Trade 100 g została stworzona przez najlepszych czekoladników w Szwajcarii według starych receptur. Jest wytwarzana wyłącznie z naturalnych składników: masy kakaowej, masła kakaowego, wanilii, ziaren kakaowych i cukru trzcinowego, który zatrzymuje przydatne pierwiastki. Skład czekolady nie obejmuje emulgatorów, substancji słodzących, barwników, zagęszczaczy, aromatów, konserwantów, rafinowanego cukru - tylko naturalne 100% bezpieczne składniki, które pozwalają zachować maksymalne korzystne właściwości produktów naturalnych. Zawartość kakao: to co najmniej 80%.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od obcych zapachów.
Składniki:
miazga kakaowa*, cukier trzcinowy* (17 %), tłuszcz kakaowy*, rozdrobnione prażone ziarna kakaowca* (10 %), wanilia*. Masa kakaowa min. 80 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą), orzechy laskowe, migdały.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100 g
-
Wartość energetyczna2604 kJ / 620 kcal
-
Tłuszcz52 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone32 g
-
Węglowodany23 g
-
w tym cukry17 g
-
Błonnik12 g
-
Białko9 g
-
Sól0,02 g
Czekolada gorzka z ziarnami kakao Fair Trade 100 g została stworzona przez najlepszych czekoladników w Szwajcarii według starych receptur. Jest wytwarzana wyłącznie z naturalnych składników: masy kakaowej, masła kakaowego, wanilii, ziaren kakaowych i cukru trzcinowego, który zatrzymuje przydatne pierwiastki. Skład czekolady nie obejmuje emulgatorów, substancji słodzących, barwników, zagęszczaczy, aromatów, konserwantów, rafinowanego cukru - tylko naturalne 100% bezpieczne składniki, które pozwalają zachować maksymalne korzystne właściwości produktów naturalnych. Zawartość kakao: to co najmniej 80%.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od obcych zapachów.
Składniki:
miazga kakaowa*, cukier trzcinowy* (17 %), tłuszcz kakaowy*, rozdrobnione prażone ziarna kakaowca* (10 %), wanilia*. Masa kakaowa min. 80 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą), orzechy laskowe, migdały.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100 g
-
Wartość energetyczna2604 kJ / 620 kcal
-
Tłuszcz52 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone32 g
-
Węglowodany23 g
-
w tym cukry17 g
-
Błonnik12 g
-
Białko9 g
-
Sól0,02 g