BIO Mąka kokosowa EKOWITAL 500 g
- Obecnie brak na stanie
- Bestseller
BIO Tofu naturalne Ekowital 180g
Najważniejsze cechy:
- Produkowane według tradycyjnej metody tofu z historią sięgającą 2000 lat
- Zawiera 57% nasion soi pochodzących z dorzecza Dunaju – bez GMO
- Krótki i prosty skład: soja, woda, sól, wapń
- Bez konserwantów, sztucznych barwników, laktozy i glutenu
- Produkt w 100% roślinny – odpowiedni dla wegan i wegetarian
- Masa netto: 180 g
Najważniejsze cechy:
- Produkowane według tradycyjnej metody tofu z historią sięgającą 2000 lat
- Zawiera 57% nasion soi pochodzących z dorzecza Dunaju – bez GMO
- Krótki i prosty skład: soja, woda, sól, wapń
- Bez konserwantów, sztucznych barwników, laktozy i glutenu
- Produkt w 100% roślinny – odpowiedni dla wegan i wegetarian
- Masa netto: 180 g
Opis
BIO Tofu naturalne Ekowital 180g
BIO Tofu naturalne Ekowital to produkt roślinny, który dzięki swojej prostocie i wszechstronności znajduje zastosowanie zarówno w kuchni codziennej, jak i bardziej kreatywnych przepisach. Charakteryzuje się neutralnym smakiem, który idealnie komponuje się z różnymi dodatkami – doskonale sprawdza się zarówno w daniach wytrawnych, jak i w deserach.
Tofu powstaje w oparciu o tradycyjną metodę produkcji znaną od ponad 2000 lat, łącząc wielowiekowe doświadczenie z nowoczesnymi technologiami. Producent, który od 30 lat specjalizuje się w wytwarzaniu tofu, wykorzystuje do produkcji wodę z własnej studni, bogatą w wapń, co dodatkowo wpływa na jakość produktu.
Bazę stanowią nasiona soi (57%) pochodzące z dorzecza Dunaju – uprawiane bez GMO. Uzupełnieniem są jedynie woda, sól i wapń, co sprawia, że tofu ma wyjątkowo krótki i przejrzysty skład.
BIO Tofu naturalne to produkt w 100% roślinny, bez dodatku konserwantów, sztucznych barwników, laktozy i glutenu – odpowiedni dla osób poszukujących czystych, naturalnych składników w diecie.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: 2-8 stopni C
Skład:
57% nasiona soi, woda, sól, wapń.
ALERGENY: SOJA
MOŻLIWE ALERGENY: SOJA
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA100 G
-
Wartość odżywcza537 kj / 129 kcal
-
Tłuszcz7.5 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone1 g
-
Węglowodany1.8 g
-
w tym cukry0.5 g
-
Błonnik0 g
-
Białko13 g
-
Sól0.2 g
BIO Tofu naturalne Ekowital 180g
BIO Tofu naturalne Ekowital to produkt roślinny, który dzięki swojej prostocie i wszechstronności znajduje zastosowanie zarówno w kuchni codziennej, jak i bardziej kreatywnych przepisach. Charakteryzuje się neutralnym smakiem, który idealnie komponuje się z różnymi dodatkami – doskonale sprawdza się zarówno w daniach wytrawnych, jak i w deserach.
Tofu powstaje w oparciu o tradycyjną metodę produkcji znaną od ponad 2000 lat, łącząc wielowiekowe doświadczenie z nowoczesnymi technologiami. Producent, który od 30 lat specjalizuje się w wytwarzaniu tofu, wykorzystuje do produkcji wodę z własnej studni, bogatą w wapń, co dodatkowo wpływa na jakość produktu.
Bazę stanowią nasiona soi (57%) pochodzące z dorzecza Dunaju – uprawiane bez GMO. Uzupełnieniem są jedynie woda, sól i wapń, co sprawia, że tofu ma wyjątkowo krótki i przejrzysty skład.
BIO Tofu naturalne to produkt w 100% roślinny, bez dodatku konserwantów, sztucznych barwników, laktozy i glutenu – odpowiedni dla osób poszukujących czystych, naturalnych składników w diecie.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: 2-8 stopni C
Skład:
57% nasiona soi, woda, sól, wapń.
ALERGENY: SOJA
MOŻLIWE ALERGENY: SOJA
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA100 G
-
Wartość odżywcza537 kj / 129 kcal
-
Tłuszcz7.5 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone1 g
-
Węglowodany1.8 g
-
w tym cukry0.5 g
-
Błonnik0 g
-
Białko13 g
-
Sól0.2 g