• Obecnie brak na stanie
  • Bestseller

BIO Pieczywo chrupkie dyniowe z kolendrą Crispins 50 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 1 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
Obecnie brak na stanie
Producent
Kod producenta
8595702402624

Najważniejsze cechy:

  • Odpowiednie dla osób na diecie bezglutenowej.
  • Bogate w białko.
  • Lekka i chrupiąca przekąska.
  • Z dodatkiem dyni i kolendry – wyjątkowy smak i aromat.
  • Masa netto: 50 g.
3,99 zł
Powiadom o dostępności
Dostępnosć
Obecnie brak na stanie
Producent
Kod producenta
8595702402624

Najważniejsze cechy:

  • Odpowiednie dla osób na diecie bezglutenowej.
  • Bogate w białko.
  • Lekka i chrupiąca przekąska.
  • Z dodatkiem dyni i kolendry – wyjątkowy smak i aromat.
  • Masa netto: 50 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

BIO Pieczywo chrupkie dyniowe z kolendrą Crispins 50 g

Ekologiczne, bezglutenowe pieczywo chrupkie z dodatkiem dyni i aromatycznej kolendry. Lekka i chrupiąca przekąska, która sprawdzi się zarówno na śniadanie, jak i jako zdrowa alternatywa dla tradycyjnego pieczywa. Dzięki wysokiej zawartości naturalnego białka oraz niskiej zawartości tłuszczu, to doskonały wybór dla osób dbających o zdrową dietę.

Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. w temperaturze max. 25 °C
Składniki: mąka ryżowa biała*, mąka z pestek dyni* 20 %, sól morska, czosnek granulowany*, kolendra suszona* 0,4 %.
*składniki pochodzące z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych

Składniki aktywne:

  • WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
  • Wartość odżywcza:
    1615 kJ / 381 kcal
  • Tłuszcz:
    3.6 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0.7 g
  • Węglowodany:
    67 g
  • w tym cukry:
    0.9 g
  • Błonnik:
    3.1 g
  • Białko:
    19 g
  • Sól:
    1 g
Pojemność:
50 G
Składniki:
Czosnek Kolendra Sól morska Mąka ryżowa jasna Mąka z pestek dyni
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru
Opis

BIO Pieczywo chrupkie dyniowe z kolendrą Crispins 50 g

Ekologiczne, bezglutenowe pieczywo chrupkie z dodatkiem dyni i aromatycznej kolendry. Lekka i chrupiąca przekąska, która sprawdzi się zarówno na śniadanie, jak i jako zdrowa alternatywa dla tradycyjnego pieczywa. Dzięki wysokiej zawartości naturalnego białka oraz niskiej zawartości tłuszczu, to doskonały wybór dla osób dbających o zdrową dietę.

Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. w temperaturze max. 25 °C
Składniki: mąka ryżowa biała*, mąka z pestek dyni* 20 %, sól morska, czosnek granulowany*, kolendra suszona* 0,4 %.
*składniki pochodzące z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych

Składniki aktywne:

  • WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
  • Wartość odżywcza:
    1615 kJ / 381 kcal
  • Tłuszcz:
    3.6 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0.7 g
  • Węglowodany:
    67 g
  • w tym cukry:
    0.9 g
  • Błonnik:
    3.1 g
  • Białko:
    19 g
  • Sól:
    1 g
Pojemność:
50 G
Składniki:
Czosnek Kolendra Sól morska Mąka ryżowa jasna Mąka z pestek dyni
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...