BIO Pieczywo chrupkie z warzywami Crispins 50 g
- Obecnie brak na stanie
- Bestseller
BIO Pieczywo chrupkie dyniowe z kolendrą Crispins 50 g
Najważniejsze cechy:
- Odpowiednie dla osób na diecie bezglutenowej.
- Bogate w białko.
- Lekka i chrupiąca przekąska.
- Z dodatkiem dyni i kolendry – wyjątkowy smak i aromat.
- Masa netto: 50 g.
Najważniejsze cechy:
- Odpowiednie dla osób na diecie bezglutenowej.
- Bogate w białko.
- Lekka i chrupiąca przekąska.
- Z dodatkiem dyni i kolendry – wyjątkowy smak i aromat.
- Masa netto: 50 g.
Opis
BIO Pieczywo chrupkie dyniowe z kolendrą Crispins 50 g
Ekologiczne, bezglutenowe pieczywo chrupkie z dodatkiem dyni i aromatycznej kolendry. Lekka i chrupiąca przekąska, która sprawdzi się zarówno na śniadanie, jak i jako zdrowa alternatywa dla tradycyjnego pieczywa. Dzięki wysokiej zawartości naturalnego białka oraz niskiej zawartości tłuszczu, to doskonały wybór dla osób dbających o zdrową dietę.
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
-
Wartość odżywcza:1615 kJ / 381 kcal
-
Tłuszcz:3.6 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0.7 g
-
Węglowodany:67 g
-
w tym cukry:0.9 g
-
Błonnik:3.1 g
-
Białko:19 g
-
Sól:1 g
BIO Pieczywo chrupkie dyniowe z kolendrą Crispins 50 g
Ekologiczne, bezglutenowe pieczywo chrupkie z dodatkiem dyni i aromatycznej kolendry. Lekka i chrupiąca przekąska, która sprawdzi się zarówno na śniadanie, jak i jako zdrowa alternatywa dla tradycyjnego pieczywa. Dzięki wysokiej zawartości naturalnego białka oraz niskiej zawartości tłuszczu, to doskonały wybór dla osób dbających o zdrową dietę.
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
-
Wartość odżywcza:1615 kJ / 381 kcal
-
Tłuszcz:3.6 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0.7 g
-
Węglowodany:67 g
-
w tym cukry:0.9 g
-
Błonnik:3.1 g
-
Białko:19 g
-
Sól:1 g