Czekolada KETO 72% bez cukru Sole 100 g
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- Bestseller
BIO Czekolada słodzona syropem z agawy Sole 100 g
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 1 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- BIO czekolada gorzka (73% kakao).
- Słodzona syropem z agawy – bez białego cukru.
- Wegańska i bezglutenowa.
- Produkt Fairtrade – wspiera etyczną produkcję.
- Masa netto: 100 g.
19,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- BIO czekolada gorzka (73% kakao).
- Słodzona syropem z agawy – bez białego cukru.
- Wegańska i bezglutenowa.
- Produkt Fairtrade – wspiera etyczną produkcję.
- Masa netto: 100 g.
Opis
BIO Czekolada słodzona syropem z agawy Sole 100 g
BIO czekolada gorzka z 73% zawartością kakao, słodzona naturalnym syropem z agawy – łagodniejszym dla organizmu niż biały cukier. Wyróżnia się intensywnym, głębokim smakiem kakao i subtelną słodyczą, która nie dominuje, lecz dopełnia całość.
Stworzona z najwyższej jakości składników pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych. Produkt wegański, bezglutenowy i odpowiedni dla osób unikających tradycyjnych substancji słodzących. Wytworzona w ramach sprawiedliwego handlu – kupując ją, wspierasz etyczną produkcję i godne warunki pracy plantatorów.
Idealna jako codzienna przekąska dla miłośników ciemnej czekolady, którzy cenią naturalny skład i wyrazisty smak bez kompromisów.
Zalecane warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: kakao*, syrop z agawy*, masło kakaowe*, błonnik* (z agawy).
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
-
Wartość odżywcza:2305 kJ / 555 kcal
-
Tłuszcz:36.8 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:26.2 g
-
Węglowodany:34.9 g
-
w tym cukry:25.5 g
-
Błonnik:7.2 g
-
Białko:8.6 g
-
Sól:0.01 g
Pojemność:
100 G
Składniki:
Kakao
Tłuszcz kakaowy
Syrop z agawy
Błonnik
Cechy dodatkowe:
Dla wegetarian
Bez soi
Bez glutenu
Bez dodatku cukru
Opis
BIO Czekolada słodzona syropem z agawy Sole 100 g
BIO czekolada gorzka z 73% zawartością kakao, słodzona naturalnym syropem z agawy – łagodniejszym dla organizmu niż biały cukier. Wyróżnia się intensywnym, głębokim smakiem kakao i subtelną słodyczą, która nie dominuje, lecz dopełnia całość.
Stworzona z najwyższej jakości składników pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych. Produkt wegański, bezglutenowy i odpowiedni dla osób unikających tradycyjnych substancji słodzących. Wytworzona w ramach sprawiedliwego handlu – kupując ją, wspierasz etyczną produkcję i godne warunki pracy plantatorów.
Idealna jako codzienna przekąska dla miłośników ciemnej czekolady, którzy cenią naturalny skład i wyrazisty smak bez kompromisów.
sposób użycia
Zalecane warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki
Składniki: kakao*, syrop z agawy*, masło kakaowe*, błonnik* (z agawy).
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Wartości odżywcze
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
-
Wartość odżywcza:2305 kJ / 555 kcal
-
Tłuszcz:36.8 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:26.2 g
-
Węglowodany:34.9 g
-
w tym cukry:25.5 g
-
Błonnik:7.2 g
-
Białko:8.6 g
-
Sól:0.01 g
Cechy produktu
Pojemność:
100 G
Składniki:
Kakao
Tłuszcz kakaowy
Syrop z agawy
Błonnik
Cechy dodatkowe:
Dla wegetarian
Bez soi
Bez glutenu
Bez dodatku cukru
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.