Graviola Guanabana Yango - 90 kaps.
- Bestseller
Omułek Yango 90 kaps
Najważniejsze cechy:
- Produkt standaryzowany jest na zawartość glikozaminoglikanów, których zawartość w dziennej dawce wynosi 34,2 mg.
- Małża jest liofilizowana, co świadczy o zachowaniu wysokiej jakości produktu.
Najważniejsze cechy:
- Produkt standaryzowany jest na zawartość glikozaminoglikanów, których zawartość w dziennej dawce wynosi 34,2 mg.
- Małża jest liofilizowana, co świadczy o zachowaniu wysokiej jakości produktu.
Opis
Omułek Yango 90 kaps
Omułek zielonowargowy Yango standaryzowany jest na zawartość glikozaminoglikanów, których zawartość w dziennej dawce wynosi 34,2 mg.STAWIAMY NA JAKOŚĆ!
Suplementy YANGO produkujemy zachowując najwyższe rygory kontroli jakości. Dbamy o odpowiednie stężenie substancji czynnych i całkowite bezpieczeństwo produktów. Wierzymy, że w ten sposób możemy skutecznie pomóc Ci w osiągnięciu zamierzonych celów.Zalecane spożycie:
3 kapsułki raz dziennie.Sposób użycia:
Kapsułkę połknąć i popić dużą ilością wody po posiłku.Informacja:
Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.Składniki:
Liofilizowana nowozenlandzka małża zielona (Perna Canaliculus) Skład kapsułki: celuloza roślinna. Liofilizacja to proces który polega na usuwaniu wody z zamrożonego surowca poprzez bezpośrednie przejście lodu w stan pary wodnej. Otrzymany materiał charakteryzuje się wysoką jakością, ponieważ warunki technologiczne procesu minimalizują ryzyko wystąpienia reakcji niepożądanych m.in. spowodowanych aktywnością mikroorganizmów lub utlenieniem.Cenne glikozaminoglikany
Za właściwości omułka w dużej mierze odpowiadają zawarte w nim glikozaminoglikany, które należą do polisacharydów. Są to cząsteczki węglowodanów złożone z długich łańcuchów mniejszych monosacharydów (cukrów prostych), połączonych wiązaniami glikozydowymi. Glikozaminoglikany stanowią elementy strukturalne organizmów żywych i pełnią rolę związków biologicznie aktywnych, odpowiedzialnych za rozmaite reakcje.
Bezpieczna liofilizacja
Małża jest liofilizowana, co świadczy o zachowaniu wysokiej jakości produktu, bez ryzyka utlenienia lub aktywności niepożądanych mikroorganizmów. Liofilizacja to proces który polega na usuwaniu wody z zamrożonego surowca poprzez bezpośrednie przejście lodu w stan pary wodnej.
O Omułku
Omułek zielonowargowy (Perna canaliculus) jest skorupiakiem, występującym w wodach Nowej Zelandii. Wyróżnia się zielonym paskiem wzdłuż krawędzi muszli. Omułek znajduje zastosowanie w tradycyjnym zielarstwie, a także jako współczesny suplement diety.
Ostrzeżenie:
Osoby przyjmujące leki przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym.Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze pokojowe w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed promieniami słonecznymi. Przechowywać w suchym miejscu.
Omułek Yango 90 kaps
Omułek zielonowargowy Yango standaryzowany jest na zawartość glikozaminoglikanów, których zawartość w dziennej dawce wynosi 34,2 mg.STAWIAMY NA JAKOŚĆ!
Suplementy YANGO produkujemy zachowując najwyższe rygory kontroli jakości. Dbamy o odpowiednie stężenie substancji czynnych i całkowite bezpieczeństwo produktów. Wierzymy, że w ten sposób możemy skutecznie pomóc Ci w osiągnięciu zamierzonych celów.Zalecane spożycie:
3 kapsułki raz dziennie.Sposób użycia:
Kapsułkę połknąć i popić dużą ilością wody po posiłku.Informacja:
Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.Składniki:
Liofilizowana nowozenlandzka małża zielona (Perna Canaliculus) Skład kapsułki: celuloza roślinna. Liofilizacja to proces który polega na usuwaniu wody z zamrożonego surowca poprzez bezpośrednie przejście lodu w stan pary wodnej. Otrzymany materiał charakteryzuje się wysoką jakością, ponieważ warunki technologiczne procesu minimalizują ryzyko wystąpienia reakcji niepożądanych m.in. spowodowanych aktywnością mikroorganizmów lub utlenieniem.Cenne glikozaminoglikany
Za właściwości omułka w dużej mierze odpowiadają zawarte w nim glikozaminoglikany, które należą do polisacharydów. Są to cząsteczki węglowodanów złożone z długich łańcuchów mniejszych monosacharydów (cukrów prostych), połączonych wiązaniami glikozydowymi. Glikozaminoglikany stanowią elementy strukturalne organizmów żywych i pełnią rolę związków biologicznie aktywnych, odpowiedzialnych za rozmaite reakcje.
Bezpieczna liofilizacja
Małża jest liofilizowana, co świadczy o zachowaniu wysokiej jakości produktu, bez ryzyka utlenienia lub aktywności niepożądanych mikroorganizmów. Liofilizacja to proces który polega na usuwaniu wody z zamrożonego surowca poprzez bezpośrednie przejście lodu w stan pary wodnej.
O Omułku
Omułek zielonowargowy (Perna canaliculus) jest skorupiakiem, występującym w wodach Nowej Zelandii. Wyróżnia się zielonym paskiem wzdłuż krawędzi muszli. Omułek znajduje zastosowanie w tradycyjnym zielarstwie, a także jako współczesny suplement diety.
Ostrzeżenie:
Osoby przyjmujące leki przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym.Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze pokojowe w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed promieniami słonecznymi. Przechowywać w suchym miejscu.