Betaina HCL + pepsyna + mięta pieprzowa Biowen – 90 kapsułek
- Bestseller
Maślan sodu 580 mg + 415 mg kwasu masłowego Biowen 100 kapsułek
Najważniejsze cechy:
- wegańskie kapsułki,
- 580 mg maślanu sodu,
- 415 mg kwasu masłowego,
- występuje naturalnie w organizmie,
- wystarcza na 100 dni suplementacji.
Pojemność: 100 kapsułek
Masa netto: 58 g
Najważniejsze cechy:
- wegańskie kapsułki,
- 580 mg maślanu sodu,
- 415 mg kwasu masłowego,
- występuje naturalnie w organizmie,
- wystarcza na 100 dni suplementacji.
Pojemność: 100 kapsułek
Masa netto: 58 g
Opis
Producent/ Podmiot odpowiedzialny:
Biodio Lab Sp. z o.o.
Ul. Choroszczańska 24
15-732 Białystok
Kwas masłowy – wskazania
Maślan sodu – sposób użycia
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Chronić przed wilgocią. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Składniki

Maślan sodu – właściwości i działanie
Co to jest mikrokapsułkowanie?
Mikrokapsułkowanie maślanu sodu polega na zamknięciu tej substancji w małych, ochronnych kapsułkach. Proces ten chroni maślan sodu przed wilgocią, temperaturą i enzymami, które mogłyby osłabić jego działanie przed dotarciem do miejsca, gdzie jest potrzebny. Następnie te mikrokapsułki są zamykane w jednej roślinnej kapsułce, którą można połknąć.
Co daje mikrokapsułkowanie maślanu sodu?
- Umożliwia kontrolowane uwalnianie w jelitach, gdzie jest najbardziej potrzebny.
- Zwiększa jego stabilność podczas przechowywania i transportu.
- Maskuje nieprzyjemny smak i zapach, co poprawia jakość produktu.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zróżnicowany sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze pokojowe w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed promieniami słonecznymi. Przechowywać w suchym miejscu.
Producent/ Podmiot odpowiedzialny:
Biodio Lab Sp. z o.o.
Ul. Choroszczańska 24
15-732 Białystok
Kwas masłowy – wskazania
Maślan sodu – sposób użycia
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Chronić przed wilgocią. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Składniki

Maślan sodu – właściwości i działanie
Co to jest mikrokapsułkowanie?
Mikrokapsułkowanie maślanu sodu polega na zamknięciu tej substancji w małych, ochronnych kapsułkach. Proces ten chroni maślan sodu przed wilgocią, temperaturą i enzymami, które mogłyby osłabić jego działanie przed dotarciem do miejsca, gdzie jest potrzebny. Następnie te mikrokapsułki są zamykane w jednej roślinnej kapsułce, którą można połknąć.
Co daje mikrokapsułkowanie maślanu sodu?
- Umożliwia kontrolowane uwalnianie w jelitach, gdzie jest najbardziej potrzebny.
- Zwiększa jego stabilność podczas przechowywania i transportu.
- Maskuje nieprzyjemny smak i zapach, co poprawia jakość produktu.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zróżnicowany sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze pokojowe w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed promieniami słonecznymi. Przechowywać w suchym miejscu.