BIO Kisiel cytryna-rabarbar Naura 38 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5902444121868

Najważniejsze cechy:

  • O smaku cytryny z rabarbarem.
  • Zawiera naturalnie występujące cukry.
  • Masa netto: 38g. 
2,72 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5902444121868

Najważniejsze cechy:

  • O smaku cytryny z rabarbarem.
  • Zawiera naturalnie występujące cukry.
  • Masa netto: 38g. 
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

BIO Kisiel cytryna-rabarbar Naura 38 g

BIO Kisiel Cytryna-Rabarbar Naura to naturalna przekąska, idealna dla tych, którzy cenią sobie zdrowe jedzenie.
Wyprodukowany z ekologicznych składników, ten kisiel łączy w sobie kwaskową cytrynę z delikatnym smakiem rabarbaru, tworząc harmonijną i pyszną mieszankę. Bez dodatku sztucznych barwników, konserwantów czy sztucznych aromatów.

Sposób przygotowania:
Z 0,5 litra zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru trzcinowego ( ok. 2½ łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez chwilę, ciągle mieszając. Gotowy kisiel wlać do salaterek i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki: Skrobia*, rabarbar liofilizowany* 2,6 %, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, naturalny aromat, witamina C, kurkuma mielona*.
*certyfikowany składnik ekologiczny
Składniki:
Witamina C Kurkuma kwas cytrynowy
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru
Opis

BIO Kisiel cytryna-rabarbar Naura 38 g

BIO Kisiel Cytryna-Rabarbar Naura to naturalna przekąska, idealna dla tych, którzy cenią sobie zdrowe jedzenie.
Wyprodukowany z ekologicznych składników, ten kisiel łączy w sobie kwaskową cytrynę z delikatnym smakiem rabarbaru, tworząc harmonijną i pyszną mieszankę. Bez dodatku sztucznych barwników, konserwantów czy sztucznych aromatów.

Sposób przygotowania:
Z 0,5 litra zimnej wody odlać 1/2 szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru trzcinowego ( ok. 2½ łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez chwilę, ciągle mieszając. Gotowy kisiel wlać do salaterek i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki: Skrobia*, rabarbar liofilizowany* 2,6 %, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, naturalny aromat, witamina C, kurkuma mielona*.
*certyfikowany składnik ekologiczny
Składniki:
Witamina C Kurkuma kwas cytrynowy
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...