Categories Posted inin SkładnikiZdrowe odżywianie Maślan sodu – co warto o nim wiedzieć? Właściwości i zastosowanie kwasu masłowegoNapisane przezAutor Monika Sejbuk12 miesięcy temu0 Komentarzy9 min Udostępnij kontunuj czytanie 9 min
Categories Posted inin SkładnikiZdrowe odżywianie Jak cynk wpływa na zdrowie? Źródła, niedobory, suplementacjaNapisane przezAutor Monika Sejbuk12 miesięcy temu0 Komentarzy7 min Udostępnij kontunuj czytanie 7 min
Categories Posted inin Ciekawostki żywienioweSkładniki Popraw trawienie i metabolizm z betainą HCLNapisane przezAutor Monika Sejbuk1 rok temu0 Komentarzy8 min Udostępnij kontunuj czytanie 8 min
Categories Posted inin Ciekawostki żywienioweSkładniki Miłorząb Japoński czyli Ginkgo Biloba – suplementacja, właściwości, przeciwwskazania w stosowaniuNapisane przezAutor Monika Sejbuk1 rok temu0 Komentarzy9 min Udostępnij kontunuj czytanie 9 min
Categories Posted inin Ciekawostki żywienioweSkładniki Zdrowie i pielęgnacja z wykorzystaniem WiesiołkaNapisane przezAutor Monika Sejbuk1 rok temu0 Komentarzy9 min Udostępnij kontunuj czytanie 9 min
Categories Posted inin Ciekawostki żywienioweSkładniki Karczochy – wartości odżywcze i właściwości zdrowotne. Na co pomagają karczochy?Napisane przezAutor Monika Sejbuk1 rok temu0 Komentarzy5 min Udostępnij kontunuj czytanie 5 min
Categories Posted inin SkładnikiZdrowe odżywianie Grzyb shiitake (twardnik japoński) naturalne wsparcie dla zdrowiaNapisane przezAutor Monika Sejbuk1 rok temu0 Komentarzy9 min Udostępnij kontunuj czytanie 9 min
Categories Posted inin SkładnikiZdrowe odżywianie Grzyb chaga (błyskoporek podkorowy) naturalne wsparcie dla zdrowia. Właściwości i zastosowanieNapisane przezAutor Monika Sejbuk1 rok temu0 Komentarzy8 min Udostępnij kontunuj czytanie 8 min
Categories Posted inin SkładnikiZdrowe odżywianie Wszystko, co musisz wiedzieć o kordycepsie chińskim. Działanie, dawkowanie i skutki uboczneNapisane przezAutor Monika Sejbuk1 rok temu0 Komentarzy6 min Udostępnij kontunuj czytanie 6 min
Categories Posted inin SkładnikiZdrowe odżywianie Imbir – dlaczego warto włączyć go do diety. Właściwości i zastosowanieNapisane przezAutor Monika Sejbuk1 rok temu0 Komentarzy9 min Udostępnij kontunuj czytanie 9 min