• Bestseller

Pyłek pszczeli Pasieki Sadowskich - 225g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 19 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Kod producenta
5907602017274

Najważniejsze cechy:

  • Zawiera proteiny (białka), węglowodany, lipidy, witaminy kwas pantotenowy, biotynę, sole mineralne oraz substancje aktywne biologicznie.
  • Pyłek można stosować jako uzupełnienie dziennych dawek pokarmowych.
  • Poprawia kondycję fizyczną i psychiczną.
  • Wpływa na wzrost hemoglobiny i czerwonych krwinek.
35,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 8 punktów.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Kod producenta
5907602017274

Najważniejsze cechy:

  • Zawiera proteiny (białka), węglowodany, lipidy, witaminy kwas pantotenowy, biotynę, sole mineralne oraz substancje aktywne biologicznie.
  • Pyłek można stosować jako uzupełnienie dziennych dawek pokarmowych.
  • Poprawia kondycję fizyczną i psychiczną.
  • Wpływa na wzrost hemoglobiny i czerwonych krwinek.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Inne warianty tego produktu

Opis

Pyłek pszczeli Pasieki Sadowskich - 225g

Pyłek pszczeli Pasieki Sadowskich zawiera proteiny (białka), węglowodany, lipidy, witaminy: A, B, E, P, kwas pantotenowy, biotynę, sole mineralne oraz substancje aktywne biologicznie.

Jak stosować pyłek pszczeli?

Kurację należy rozpocząć od 1 łyżeczki pyłku, zwiększając do 1 łyżki stołowej dziennie. Pyłek wymieszać w połowie szklanki letniej wody i odstawić na noc. Można dodać łyżeczkę miodu. Wypić rano na czczo po uprzednim wymieszaniu (lepiej się przyswajają wszystkie cenne witaminy ). Kuracja powinna trwać 2-3 miesiące. Można ją stosować np. w sezonie jesiennym i wiosennym. Kolor pyłku może mieć barwę od jasnożółtego po ciemnobrązowy w zależności w jakim czasie i z jakich kwiatów był zbierany przez pszczoły. Mogą występować też kolory pyłku takie jak fioletowy, czarny, czerwony, niebieski.
Składniki: Pyłek pszczeli.

Właściwości pyłku pszczelego:

  • Pyłek można stosować jako uzupełnienie dziennych dawek pokarmowych, szczególnie dla wzmocnienia odporności w okresie jesienno-zimowym.
  • Można go stosować jako odżywkę w celu wyrównania poziomu witamin i minerałów.
  • Posiada właściwości przeciwzapalne, antybiotyczne, odtruwające, obniżające poziom tłuszczów we krwi, adaptogenne i osłonowe.
  • Poprawia kondycję fizyczną i psychiczną.
  • Wpływa na wzrost hemoglobiny i czerwonych krwinek.
  • Witaminy są cennym składnikiem pyłku, np. witaminy A jest 20 razy więcej niż w marchwi, witamin z grupy B dwukrotnie więcej niż w mięsie czy wątrobie.

Składniki aktywne:

  • WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
  • Wartość energetyczna:
    1662 kJ / 394 kcal
  • Tłuszcz:
    10 g
  • w tym kwasy nasycone:
    3 g
  • Węglowodany:
    56 g
  • — w tym cukry:
    36 g
  • Białko:
    20 g
  • Sól:
    0 g
Pojemność:
225 g
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru
Opis

Pyłek pszczeli Pasieki Sadowskich - 225g

Pyłek pszczeli Pasieki Sadowskich zawiera proteiny (białka), węglowodany, lipidy, witaminy: A, B, E, P, kwas pantotenowy, biotynę, sole mineralne oraz substancje aktywne biologicznie.

Jak stosować pyłek pszczeli?

Kurację należy rozpocząć od 1 łyżeczki pyłku, zwiększając do 1 łyżki stołowej dziennie. Pyłek wymieszać w połowie szklanki letniej wody i odstawić na noc. Można dodać łyżeczkę miodu. Wypić rano na czczo po uprzednim wymieszaniu (lepiej się przyswajają wszystkie cenne witaminy ). Kuracja powinna trwać 2-3 miesiące. Można ją stosować np. w sezonie jesiennym i wiosennym. Kolor pyłku może mieć barwę od jasnożółtego po ciemnobrązowy w zależności w jakim czasie i z jakich kwiatów był zbierany przez pszczoły. Mogą występować też kolory pyłku takie jak fioletowy, czarny, czerwony, niebieski.
Składniki: Pyłek pszczeli.

Właściwości pyłku pszczelego:

  • Pyłek można stosować jako uzupełnienie dziennych dawek pokarmowych, szczególnie dla wzmocnienia odporności w okresie jesienno-zimowym.
  • Można go stosować jako odżywkę w celu wyrównania poziomu witamin i minerałów.
  • Posiada właściwości przeciwzapalne, antybiotyczne, odtruwające, obniżające poziom tłuszczów we krwi, adaptogenne i osłonowe.
  • Poprawia kondycję fizyczną i psychiczną.
  • Wpływa na wzrost hemoglobiny i czerwonych krwinek.
  • Witaminy są cennym składnikiem pyłku, np. witaminy A jest 20 razy więcej niż w marchwi, witamin z grupy B dwukrotnie więcej niż w mięsie czy wątrobie.

Składniki aktywne:

  • WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
  • Wartość energetyczna:
    1662 kJ / 394 kcal
  • Tłuszcz:
    10 g
  • w tym kwasy nasycone:
    3 g
  • Węglowodany:
    56 g
  • — w tym cukry:
    36 g
  • Białko:
    20 g
  • Sól:
    0 g
Pojemność:
225 g
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...