Pierzga Pasieki Sadowskich
Pierzga Pasieki Sadowskich - 100g
Pierzga Pasieki Sadowskich - 100g
Pierzga Pasieki Sadowskich - 100g
Pierzga Pasieki Sadowskich - 100g
  • Bestseller

Pierzga Pasieki Sadowskich - 100g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 3 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Kod producenta
5907602017298

Najważniejsze cechy:

  • Zawiera witaminy: A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K, P i PP.
  • Zawiera: potas, żelazo, selen, magnez, miedź, krzem, chlor, siarkę i mangan.
  • Ma działanie wzmacniające i regenerujące.
50,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 12 punktów.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Kod producenta
5907602017298

Najważniejsze cechy:

  • Zawiera witaminy: A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K, P i PP.
  • Zawiera: potas, żelazo, selen, magnez, miedź, krzem, chlor, siarkę i mangan.
  • Ma działanie wzmacniające i regenerujące.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Inne warianty tego produktu

Opis

Pierzga Pasieki Sadowskich - 100g

Pierzga Pasieki Sadowskich jest to połączenie pyłku kwiatowego, miodu, mleczka pszczelego oraz enzymów pszczelich. Dzięki dużej zawartości kwasu mlekowego i jego właściwościom przeciwutleniającym, pierzgę można przechowywać przez długi czas bez strat jakościowych.

Kraj pochodzenia i producent

Polska. Pasieki Sadowskich.

Zawartość netto

100G. Zobacz także inne produkty producenta Pasieki rodziny Sadowskich
Stosowanie pierzgi: - Pierzgę można jeść prosto z opakowania, wolno gryząc granulki. Można również zmieszać ją z wodą (pół łyżeczki na pół szklanki wody) lub z miodem. - Zwykła profilaktyczna dawka pierzgi wynosi 10-20 g dziennie spożywana na raz albo podzielona na dwie części, zawsze 30-45 minut po posiłku, aby nie wystąpiły dolegliwości żołądkowe. Nie powinno się przekraczać dziennej dawki 30 g dla osoby dorosłej. - Kurację należy zacząć od małych ilości, aby przyzwyczaić organizm.

Skład

W nektarze kwiatowym znajdują się naturalnie występujące cukry. Wśród licznych węglowodanów, które znajdują się w miodzie, przeważają cukry proste, czyli glukoza i fruktoza, odpowiadające za słodki smak miodu oraz jego właściwości odżywcze.

Wartości odżywcze

Zależne od partii.

Właściwości pierzgi:

- w składzie pierzgi znajdują się: witaminy: A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K, P i PP oraz pierwiastki: potas, żelazo, selen, magnez, miedź, krzem, chlor, siarkę, mangan, a także enzymy. - oddziaływanie lecznicze pierzgi, wykorzystuje się w takich schorzeniach jak: przewlekłe zapalenie wątroby, przewlekłe zapalenie migdałków, schorzenia kardiologiczne, niedokrwistość z niedoboru żelaza, schorzenia jelit i żołądka, prostata, anemia, reumatyzm - ma działanie wzmacniające i regenerujące np. po chorobach, przy rekonwalescencji, po operacjach, przy niedoborach witamin i minerałów

Ostrzeżenia i informacje alergenne

Pierzga może powodować reakcję alergiczną u osób uczulonych na pyłki kwiatów. Najlepiej na początek spróbować kilku granulek i obserwować, czy nie występują objawy reakcji alergicznej (np. swędzenie uszu lub gardła).
Pojemność:
100 G
Składniki:
Potas Magnez Żelazo Witamina A Witamina C Selen Witamina B1
Cechy dodatkowe:
Dla wegetarian
Opis

Pierzga Pasieki Sadowskich - 100g

Pierzga Pasieki Sadowskich jest to połączenie pyłku kwiatowego, miodu, mleczka pszczelego oraz enzymów pszczelich. Dzięki dużej zawartości kwasu mlekowego i jego właściwościom przeciwutleniającym, pierzgę można przechowywać przez długi czas bez strat jakościowych.

Kraj pochodzenia i producent

Polska. Pasieki Sadowskich.

Zawartość netto

100G. Zobacz także inne produkty producenta Pasieki rodziny Sadowskich
Stosowanie pierzgi: - Pierzgę można jeść prosto z opakowania, wolno gryząc granulki. Można również zmieszać ją z wodą (pół łyżeczki na pół szklanki wody) lub z miodem. - Zwykła profilaktyczna dawka pierzgi wynosi 10-20 g dziennie spożywana na raz albo podzielona na dwie części, zawsze 30-45 minut po posiłku, aby nie wystąpiły dolegliwości żołądkowe. Nie powinno się przekraczać dziennej dawki 30 g dla osoby dorosłej. - Kurację należy zacząć od małych ilości, aby przyzwyczaić organizm.

Skład

W nektarze kwiatowym znajdują się naturalnie występujące cukry. Wśród licznych węglowodanów, które znajdują się w miodzie, przeważają cukry proste, czyli glukoza i fruktoza, odpowiadające za słodki smak miodu oraz jego właściwości odżywcze.

Wartości odżywcze

Zależne od partii.

Właściwości pierzgi:

- w składzie pierzgi znajdują się: witaminy: A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K, P i PP oraz pierwiastki: potas, żelazo, selen, magnez, miedź, krzem, chlor, siarkę, mangan, a także enzymy. - oddziaływanie lecznicze pierzgi, wykorzystuje się w takich schorzeniach jak: przewlekłe zapalenie wątroby, przewlekłe zapalenie migdałków, schorzenia kardiologiczne, niedokrwistość z niedoboru żelaza, schorzenia jelit i żołądka, prostata, anemia, reumatyzm - ma działanie wzmacniające i regenerujące np. po chorobach, przy rekonwalescencji, po operacjach, przy niedoborach witamin i minerałów

Ostrzeżenia i informacje alergenne

Pierzga może powodować reakcję alergiczną u osób uczulonych na pyłki kwiatów. Najlepiej na początek spróbować kilku granulek i obserwować, czy nie występują objawy reakcji alergicznej (np. swędzenie uszu lub gardła).
Pojemność:
100 G
Składniki:
Potas Magnez Żelazo Witamina A Witamina C Selen Witamina B1
Cechy dodatkowe:
Dla wegetarian

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...