Miód wielokwiatowy Pasieki Sadowskich
Miód wielokwiatowy Pasieki Sadowskich - 1200g
Miód wielokwiatowy Pasieki Sadowskich - 1200g
Miód wielokwiatowy Pasieki Sadowskich - 1200g
Miód wielokwiatowy Pasieki Sadowskich - 1200g
Miód wielokwiatowy Pasieki Sadowskich - 1200g
  • Bestseller

Miód wielokwiatowy Pasieki Sadowskich - 1200g

1 / 5 (opinie: 1)
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 8 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Kod producenta
5907602017007

Najważniejsze cechy:

  • Wyrazisty, kwiatowym smakiem i aromat.
  • Barwa i ogólna nuta smakowa mogą się różnić w zależności od pory zbiorów oraz kwiatów, wykorzystanych do jego produkcji.
  • Świetny jako słodzik do deserów i wypieków.
54,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 13 punktów.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Kod producenta
5907602017007

Najważniejsze cechy:

  • Wyrazisty, kwiatowym smakiem i aromat.
  • Barwa i ogólna nuta smakowa mogą się różnić w zależności od pory zbiorów oraz kwiatów, wykorzystanych do jego produkcji.
  • Świetny jako słodzik do deserów i wypieków.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Inne warianty tego produktu

Opis

Miód wielokwiatowy Pasieki Sadowskich - 1200g

Miód wielokwiatowy Pasieki Sadowskich charakteryzuje się wyrazistym, kwiatowym smakiem i aromatem. Zaliczany jest do najpopularniejszych i najchętniej wybieranych przez miłośników miodu. Jego barwa i ogólna nuta smakowa mogą się jednak różnić w zależności od pory zbiorów oraz kwiatów, wykorzystanych do jego produkcji. Miód wielokwiatowy stanowi najbardziej uniwersalny, ale też najbardziej różnorodny z miodów. Świetnie sprawdzi się jako słodzik do deserów i wypieków. Można go wykorzystać do słodzenia herbaty oraz innych ciepłych napojów, a także do grzanego piwa czy wina oraz wielu innych potraw kulinarnych.

Skład

Do miodów tradycyjnych dodajemy liofilizowane owoce, suszone zioła lub przyprawy. Nie ma w nich dodatku sztucznych syropów czy barwników. W nektarze kwiatowym znajdują się naturalnie występujące cukry. Wśród licznych węglowodanów, które znajdują się w miodzie, przeważają cukry proste, czyli glukoza i fruktoza, odpowiadające za słodki smak miodu oraz jego właściwości odżywcze.

Wartości odżywcze

Zależne od partii.

Zastosowanie

Właściwości miodu wielokwiatowego: › pod względem składu chemicznego cechuje go duża różnorodność › polecany w chorobach alergicznych dróg oddechowych, jak astma oskrzelowa atopowa (alergenna) lub katar sienny › zawarte z miodzie wielokwiatowym cukry proste (glukoza i fruktoza), dzięki łatwej przyswajalności przez organizm, stanowią cenne źródło energii dla mięśnia sercowego w chorobach serca i naczyń › stanowi także cenny produkt odżywczy i odnawiający w stanach wyczerpania fizycznego i psychicznego organizmu › spożywany regularnie wzmacnia odporność Miód wielokwiatowy może się różnić kolorem i smakiem w zależności od pożytków występujących w okolicach danej pasieki. Posiadamy kilkadziesiąt pasiek, dlatego nawet w tym samym sezonie miód wielokwiatowy może być bardzo różny: od bardzo jasnego po ciemnożółty kolor. Naturalny miód nigdy nie będzie powtarzalny :)

Ostrzeżenia i informacje alergenne

Osoby, które nie są uczulone na miód, mogą być uczulone na pyłek lub pierzgę. Dlatego też, początkowo zalecamy ostrożny kontakt z tymi produktami, ze względu na reakcje alergiczną. Można zacząć od jednego ziarenka, spróbować delikatnie na języku i ostrożnie połknąć (jeśli nie czuć jakiegoś mrowienia etc.). Po 12 – 24 godzinach można próbować więcej i tak przez kilka dni, aż dojdzie się do pół łyżeczki dziennie. Generalnie lepiej jest spożywać mniejsze ilości i częściej, niż większe i jednorazowo.
Pojemność:
1200 G
Składniki:
Potas Magnez Witamina C
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegetarian
Opis

Miód wielokwiatowy Pasieki Sadowskich - 1200g

Miód wielokwiatowy Pasieki Sadowskich charakteryzuje się wyrazistym, kwiatowym smakiem i aromatem. Zaliczany jest do najpopularniejszych i najchętniej wybieranych przez miłośników miodu. Jego barwa i ogólna nuta smakowa mogą się jednak różnić w zależności od pory zbiorów oraz kwiatów, wykorzystanych do jego produkcji. Miód wielokwiatowy stanowi najbardziej uniwersalny, ale też najbardziej różnorodny z miodów. Świetnie sprawdzi się jako słodzik do deserów i wypieków. Można go wykorzystać do słodzenia herbaty oraz innych ciepłych napojów, a także do grzanego piwa czy wina oraz wielu innych potraw kulinarnych.

Skład

Do miodów tradycyjnych dodajemy liofilizowane owoce, suszone zioła lub przyprawy. Nie ma w nich dodatku sztucznych syropów czy barwników. W nektarze kwiatowym znajdują się naturalnie występujące cukry. Wśród licznych węglowodanów, które znajdują się w miodzie, przeważają cukry proste, czyli glukoza i fruktoza, odpowiadające za słodki smak miodu oraz jego właściwości odżywcze.

Wartości odżywcze

Zależne od partii.

Zastosowanie

Właściwości miodu wielokwiatowego: › pod względem składu chemicznego cechuje go duża różnorodność › polecany w chorobach alergicznych dróg oddechowych, jak astma oskrzelowa atopowa (alergenna) lub katar sienny › zawarte z miodzie wielokwiatowym cukry proste (glukoza i fruktoza), dzięki łatwej przyswajalności przez organizm, stanowią cenne źródło energii dla mięśnia sercowego w chorobach serca i naczyń › stanowi także cenny produkt odżywczy i odnawiający w stanach wyczerpania fizycznego i psychicznego organizmu › spożywany regularnie wzmacnia odporność Miód wielokwiatowy może się różnić kolorem i smakiem w zależności od pożytków występujących w okolicach danej pasieki. Posiadamy kilkadziesiąt pasiek, dlatego nawet w tym samym sezonie miód wielokwiatowy może być bardzo różny: od bardzo jasnego po ciemnożółty kolor. Naturalny miód nigdy nie będzie powtarzalny :)

Ostrzeżenia i informacje alergenne

Osoby, które nie są uczulone na miód, mogą być uczulone na pyłek lub pierzgę. Dlatego też, początkowo zalecamy ostrożny kontakt z tymi produktami, ze względu na reakcje alergiczną. Można zacząć od jednego ziarenka, spróbować delikatnie na języku i ostrożnie połknąć (jeśli nie czuć jakiegoś mrowienia etc.). Po 12 – 24 godzinach można próbować więcej i tak przez kilka dni, aż dojdzie się do pół łyżeczki dziennie. Generalnie lepiej jest spożywać mniejsze ilości i częściej, niż większe i jednorazowo.
Pojemność:
1200 G
Składniki:
Potas Magnez Witamina C
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegetarian

Opinie

1.0 / 5

Liczba recenzji 1

Opinie

0

0

0

0

1

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...