Mieszanka do chleba keto Pięć PrzemianMieszanka chleba bezglutenowego keto z orzechami włoskimi 5 Przemian
Mieszanka do chleba keto Pięć Przemian 500 g
  • Bestseller

Mieszanka do chleba keto Pięć Przemian 500 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 12 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Kod producenta
5902837811123

Najważniejsze cechy:

  • Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba.
  • Odpowiednia dla osób na diecie KETO.
  • Z orzechami włoskimi.
20,90 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 5 punktów.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Kod producenta
5902837811123

Najważniejsze cechy:

  • Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba.
  • Odpowiednia dla osób na diecie KETO.
  • Z orzechami włoskimi.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Mieszanka do chleba keto Pięć Przemian 500 g

Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi.

Sposób przygotowania

1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C. 2. Wsyp mieszankę do miski. 3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj. 4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek. 5. Wsadź do piekarnika na 80 min. 6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.

Sposób przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Składniki

Mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu: wartość energetyczna: 1403 kJ / 340 kcal Tłuszcz: 27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g Węglowodany: 1,9 g w tym cukry: 1,7 g Błonnik: 17 g Białko: 14 g Sól: 1,65 g

Informacje alergenne

Produkt zawiera orzechy.
Pojemność:
500 G
Składniki:
Babka jajowata Nasiona szałwii hiszpańskiej Len Mąka migdałowa Orzechy włoskie Pestki słonecznika
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu
Dieta:
Bez cukru Bez laktozy Dieta wegańska Dieta wegetariańska Ketogeniczna Samuraja Bez glutenu
Certyfikat:
Ekologiczny
Opis

Mieszanka do chleba keto Pięć Przemian 500 g

Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi.

Sposób przygotowania

1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C. 2. Wsyp mieszankę do miski. 3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj. 4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek. 5. Wsadź do piekarnika na 80 min. 6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.

Sposób przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Składniki

Mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu: wartość energetyczna: 1403 kJ / 340 kcal Tłuszcz: 27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g Węglowodany: 1,9 g w tym cukry: 1,7 g Błonnik: 17 g Białko: 14 g Sól: 1,65 g

Informacje alergenne

Produkt zawiera orzechy.
Pojemność:
500 G
Składniki:
Babka jajowata Nasiona szałwii hiszpańskiej Len Mąka migdałowa Orzechy włoskie Pestki słonecznika
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu
Dieta:
Bez cukru Bez laktozy Dieta wegańska Dieta wegetariańska Ketogeniczna Samuraja Bez glutenu
Certyfikat:
Ekologiczny

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...