Niro Makaron
Makaron Niro z płaskurki - jeżyki 250g BIO
  • Ostatnie sztuki

Makaron Niro z płaskurki - jeżyki 250g BIO

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Dostępnosć
Ostatnie sztuki w magazynie
Producent
Kod producenta
5902706270105

Najważniejsze cechy:

  • Produkt rolnictwa ekologicznego.
  • Nie zawiera soli i jaj.
  • Makaron w ciekawym kształcie przypominającym jeżyki.
13,29 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 3 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
Ostatnie sztuki w magazynie
Producent
Kod producenta
5902706270105

Najważniejsze cechy:

  • Produkt rolnictwa ekologicznego.
  • Nie zawiera soli i jaj.
  • Makaron w ciekawym kształcie przypominającym jeżyki.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Inne warianty tego produktu

Opis

Makaron Niro z płaskurki - jeżyki 250g BIO

Makaron z płaskurki producenta Niro wytwarzany jest ze świeżo mielonej mąki, pochodzącej z pełnego przemiału ziarna, dzięki czemu zachowuje cenne dla organizmu człowieka witaminy i składniki mineralne. Mąka do produkcji makaronu mielona jest w młynach żarnowych dzień przed rozpoczęciem procesu produkcyjnego. Produkt rolnictwa ekologicznego. Makaron Jeżyki to doskonałe rozwiązanie na zdrowy i pyszny obiad. Ciekawy kształt makaronu przypadnie do gustu niejednemu dziecku.

Sposób przygotowania

Makaron zalecamy gotować 7-10 minut.

Skład

mąka z pszenicy płaskurki* (100%), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartości odżywcze

Wartość energetyczna: 1274 kJ / 304 kcal Tłuszcz: 2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 61 g w tym cukry: 1,6 g Błonnik: 9,6 g Białko: 13 g Sól: 0,0004 g
Nie zawiera soli i jaj, co sprawia, że jest odpowiedni dla wegan, osób stosujących dietę bezsolną oraz osób uczulonych za żółtko jaja kurzego.
Pojemność:
250 G
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian
Opis

Makaron Niro z płaskurki - jeżyki 250g BIO

Makaron z płaskurki producenta Niro wytwarzany jest ze świeżo mielonej mąki, pochodzącej z pełnego przemiału ziarna, dzięki czemu zachowuje cenne dla organizmu człowieka witaminy i składniki mineralne. Mąka do produkcji makaronu mielona jest w młynach żarnowych dzień przed rozpoczęciem procesu produkcyjnego. Produkt rolnictwa ekologicznego. Makaron Jeżyki to doskonałe rozwiązanie na zdrowy i pyszny obiad. Ciekawy kształt makaronu przypadnie do gustu niejednemu dziecku.

Sposób przygotowania

Makaron zalecamy gotować 7-10 minut.

Skład

mąka z pszenicy płaskurki* (100%), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartości odżywcze

Wartość energetyczna: 1274 kJ / 304 kcal Tłuszcz: 2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 61 g w tym cukry: 1,6 g Błonnik: 9,6 g Białko: 13 g Sól: 0,0004 g
Nie zawiera soli i jaj, co sprawia, że jest odpowiedni dla wegan, osób stosujących dietę bezsolną oraz osób uczulonych za żółtko jaja kurzego.
Pojemność:
250 G
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...