• Bestseller

Masło klarowane Ghee KruKam 500ml

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 37 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
0000003647

Najważniejsze cechy:

  • Produkt idealny do smażenia.
  • Wytwarzane przez długotrwałe gotowanie na małym ogniu i usuwanie szumowin oraz osadów.
  • Wysoka temperatura dymienia (ok. 250°C).
43,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 10 punktów.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
0000003647

Najważniejsze cechy:

  • Produkt idealny do smażenia.
  • Wytwarzane przez długotrwałe gotowanie na małym ogniu i usuwanie szumowin oraz osadów.
  • Wysoka temperatura dymienia (ok. 250°C).
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Inne warianty tego produktu

Opis

Masło klarowane Ghee KruKam 500ml

Ghee masło klarowane od KruKam to idealny produkt do smażenia. Masło klarowane wytwarza się poprzez długotrwałe gotowanie na małym ogniu i usuwanie szumowin oraz osadów (klarowanie). Ghee ma wiele zalet – przede wszystkim charakteryzuje się długim okresem przydatności do spożycia. Proces klarowania usuwa z masła białko oraz inne substancje, pozostawiając sam tłuszcz zwierzęcy. Ghee charakteryzuje się wysoką temperaturą dymienia (ok. 250°C), w związku z tym doskonale nadaje się do długotrwałego smażenia.

Składniki

100% tłuszcz mleczny

Wartości odżywcze w 100g

Wartość energetyczna 3693kJ / 898kcal Tłuszcz 99,8g w tym tłuszcze nasycone65g Węglowodany 0,1g w tym cukry 0,1g Błonnik pokarmowy 0g Białko 0,1g Sól 0g
Pojemność:
500 ML
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Dla wegetarian Bez glutenu
Opis

Masło klarowane Ghee KruKam 500ml

Ghee masło klarowane od KruKam to idealny produkt do smażenia. Masło klarowane wytwarza się poprzez długotrwałe gotowanie na małym ogniu i usuwanie szumowin oraz osadów (klarowanie). Ghee ma wiele zalet – przede wszystkim charakteryzuje się długim okresem przydatności do spożycia. Proces klarowania usuwa z masła białko oraz inne substancje, pozostawiając sam tłuszcz zwierzęcy. Ghee charakteryzuje się wysoką temperaturą dymienia (ok. 250°C), w związku z tym doskonale nadaje się do długotrwałego smażenia.

Składniki

100% tłuszcz mleczny

Wartości odżywcze w 100g

Wartość energetyczna 3693kJ / 898kcal Tłuszcz 99,8g w tym tłuszcze nasycone65g Węglowodany 0,1g w tym cukry 0,1g Błonnik pokarmowy 0g Białko 0,1g Sól 0g
Pojemność:
500 ML
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Dla wegetarian Bez glutenu

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...